Internetový predaj, e-shop: -doplnky stravy -proteíny -sacharidy -iónové nápoje -kĺbová výživa

E-shop - bezpečnostné dvere - dverové kovanie - okenné zámky - poštové schránky - dverné madlá, kukátka, zarážky - trezory.

Výroba, predaj: -korenie -koreniacich zmesí

Textilná výroba. Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - MaMi design: - dámske turecké nohavice, kraťasy, tričká, tielka, sukne, šaty - detské pyžamá, nohavice, kraťasy, nákrčníky - deky - odevy, oblečenie: - dámsky tovar - detský a dojčenský tovar - posteľné súpravy a deky - nadmerné odevy - pánsky ...

Veľkoobchod, internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - zlaté a strieborné šperky: - prstene, zásnubné prstene, náušnice, prívesky, náramky, náhrdelníky, brošne, súpravy - šperky s drahými kameňmi vrátane briliantov - perlový tovar. Zlatníctvo. Tovar od českých aj zahraničných výrobcov.

Import, výroba, predaj, e-shop výrobkov z exotického ovocia açaí, pestovaného v bio kvalite.

Dovoz a distribúcia surovín pre pekárov, cukrárov a gastronómiu: - cukrárske výrobky - cukrovinky - čokoládové dekorácie - margaríny a tuky - separačné prípravky, striekacie zariadenia - odlučovacie prípravky na plechy a formy - oleje do rezačiek a deličiek - striekanie olejov - KEG systém - striekanie lesku a vajec - striekanie želé.

Ponúkame čistiace tkaniny a handry v najrôznejšom prevedení. Zmes stredných a ťažkých tkanín (S) -vhodná na čistenie strojov alebo čistenie od olejov a mazív na väčších plochách Zmes jemných, stredných a ťažkých tkanín (MIX) -pre prevádzky, kde nie sú veľké nároky na čistenie súčiastok, čistenie autodielov, ale sú potrebné handry a ...

Návrhy: - interiéry Predaj, výroba: - kožené kabelky - dámske a pánske odevy - pančuchy - látky

Internetový obchod, e-shop: - montessori pomôcky

E-shop - čokoláda - čokoládové spediality a dekorácie - kakao - cukrovinky.

E-shop - jedlý papier - cukrárske potreby - doplnky na párty, sviečky, obrúsky tanieriky, tégliky - korenie a koreniace zmesi - hračky - šperky - bytový textil - papierenský tovar.

Predajňa kvetov. Ponúkame moderné kvetinové väzby, kvety pre ženy, kvety pre mužov, smútočné kytice, darčeky aj možnosť zostaviť si vlastnú kyticu.

Hostinská činnosť -Ubytovacie služby -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Príprava a vypracovanie technických návrhov, grafické a kresličské práce -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Návrhárska, dizajnérska, aranžérska činnosť a ...

Komisný predaj použitého textilu.