Výroba a predaj samolepiacich etikiet, pásikov a visačiek. V našom sortimente nájdete: - etikety (papierové, thermo, plastové, špeciálne) - visačky - zoznam výsekov - TTR pásky (voskové, voskovo-živicové, živicové) Vlastníme stroje Leomat 400 F/S, Wasberger Combo 280 a rezačku TTR pások. Sme ocenení certifikátmi: - ČSN EN ISO ...

Zákazkové krajčírstvo - výroba dámskych odevov. Predaj - galantéria - všetko pre ručné práce, háčkovanie, pletenie - priadza, bižutéria, stuhy.

Cukráreň, výroba: - torty - zákusky - chlebíčky - obložené misy Kaviareň

WineShop.cz je popredný predajca vín a destilátov na slovenskom trhu. Súčasťou našej ponuky sú predovšetkým kvalitné vína z najznámejších vinárstiev rôznych odrôd. Viac informácií na našom webe.

Predaj dámskej a pánskej bielizne

Kníhkupectvo Sklenená lúka. Predaj, e-shop: - knihy.

Výroba drôteného programu - drôtené diely pre chladiacu, mraziacu, klimatizačnú aj zdravotnícku techniku. Ohýbanie drôtu. Zváranie drôtu.

Internetový obchod, e-shop: - tovar českých výrobcov: - dámske oblečenie - pánske oblečenie - detské odevy - spodná bielizeň - hračky - darčeková keramika.

Predaj, e-shop: - potravinové doplnky - kozmetické a hygienické výrobky - ozdravovacie vankúše, ponožky

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: -elektronické cigarety. -e-liquidy -vaporizéry.

Služby: - účtovníctvo - IT poradenstvo Predaj, oprava, servis: - výpočtová technika

Väzba diplomoviek aj do 1 hodiny na počkanie. Ponúkame: - väzba diplomových prác - väzba kníh aj do kože - umelecká väzba a väzba bibliofílií - pasparty, škatule, etue. Predaj: - knihárske materiály a výrobky. Kopírovanie na formáty A4 a A5 ako obojstranne, tak aj jednostranne. Organizovanie knihárskych seminárov a ...

Ručná výroba: - šperky - odevné doplnky - interiérové dekorácie

Autoservis, autoopravovňa - servisné prehliadky vozňov. Pneuservis. Predaj - pneumatiky - autodiely a autopríslušenstvo.

Dodávateľ spojovacieho materiálu - oceľový a nerezový spojovací materiál - mosadzný spojovací materiál - brusivo.

-Veľkoobchod a maloobchod -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, prehliadok, ...