Minipivovar a reštaurácia parník: - reštaurácia so sklepom - denné menu.

Klobučnícka výroba. Klobúky-výroba, predaj, opravy. Svadobné ozdoby, závoje-výroba, predaj. Rádiovky-výroba, predaj.

Natieračské práce Maliarske práce Predaj - zámky, kovania. Výroba - kľúče. Predaj - darčekový tovar.

Veľkoobchod - prírodná kozmetika ručne vyrábaná - porcelán darčekové balenie - sypané čaje - plantážna káva - darčekový tovar - porcelán (darčekové balenie) - sypané čaje.

Kvetinárstvo. Široká ponuka čerstvých rezaných kvetov, črepníkových rastlín, keramika, sklo, sviečky a darčekové predmety, kvetinové obaly, sezónne dekorácie, dekorácie do interiéru, sušené väzby, doplnky.

Autodoprava: - expresná preprava zásielok - medzinárodná doprava - nákladná doprava - špedícia. Expresné prepravy tovarov do 1,5 tony a do 6 ton nákladu v závislosti na destinácii do 24 hodín. Česká republika, Nemecko, Francúzsko, Belgicko, Holandsko, Veľká Británia, Dánsko, Švédsko, Taliansko, Španielsko, Portugalsko, Švajčiarsko, ...

Internetový obchod, e-shop: - darčekový tovar - plechové dózy

Predaj: - výukové, kreatívne, didaktické stavebnice a hračky - stavebnica z kukurice - drevené stavebnice - plyšové hračky - spoločenské hry.

Služby: - tvorba webových stránok - e-shopy - bezpečnostné riešenie, bezpečné ukladanie dát

LEDA je poprednou firmou v oblasti vydávania slovníkov a jazykových učebníc v knižnej aj elektronickej podobe. Autormi našich publikácií sú renomovaní odborníci s hlbokou jazykovou a metodickou erudíciou. Jazykové tituly: - Angličtina - Slovenčina - Francúzština - Taliančina - Nemčina - Ruština - Španielčina - Albánčina.

Predaj: - pracovné listy Učíme sa spoločne pre 1.stupeň ZŠ.

Predaj, e-shop: - domáce spotrebiče - elektronika - elektro-inštalačný materiál - železiarstvo - kuchynské potreby - darčekové predmety Servis elektrospotrebičov: -Oprava elektroinštalácií

E-shop: - pražená káva - mlynčeky na kávu - korenie - kávovary Pražiareň.

Výroba: - drôtené dopravné pásy na všetky účely použitia, strojárstvo, sklárne, pekárne, kováčne, kaliarne... - rebierkové a lisované pletivo - pletivo v rámoch.

Predaj a montáž: - vodovodných batérií - čerpadiel a kotlov - komínového náradia a dymovodov - plyn a tuhé palivá - odpadový systém - fitingy čierne, mosadzné a pozinkované - materiál kotviaci a spojovací - kúpeľňového vybavenia, návrhy kúpeľní - kozmetika a drogéria - bazénové doplnky a chémia. - záhradné náradie.

Predaj a servis kopírok, tlačiarní, multifunkčných zariadení a spotrebného materiálu do kancelárií.

Lekáreň Nový dom v Prostějove prevádzkuje výdajňu liekov, ktorá sa nachádza v zdravotníckom stredisku v Bedihošti. Nájdete tu široký výber vitamínov, inkontinentných pomôcok, obväzového materiálu a prípravkov na starostlivosť o zuby. Predaj a výdaj: - lekáreň, lieky - lieky - potravinové doplnky - prírodné produkty - zdravotnícke potreby a ...

Lekáreň Nový dom sa nachádza priamo na námestí v centre mesta Prostějov a vyberiete si tu zo širokého sortimentu vitamínov, potravinových doplnkov i detskej výživy. Tiež vám radi pomôžeme s výberom vhodnej kozmetiky či zdravotníckych potrieb a obuvi. Predaj voľnopredajných liekov aj liekov na lekársky predpis: - pripravíme individuálne ...

Predaj prírodných potravinových doplnkov a kozmetiky.

Výroba, distribúcia, e-shop vlneného oblečenia.

E-shop: - Gothic, Metal, Punk oblečenie a doplnky

Vydavateľstvo, e-shop - vydávanie kníh.

Výroba koženej galantérie - aktovky - peňaženky - spisovky - dosky na jedálne a nápojové lístky.