Prevádzka: - závodné jedálne - kantíny - studená kuchyňa - výrobňa lahôdok - catering - chladené a mrazenie jedla

Výrobca čokolády a praliniek. Ručne robené pralinky podľa francúzskych receptúr z kvalitnej čokolády. Predajňa: Stratená 9, 77900 Olomouc.

Spracovanie použitého textilu a veľkoobchod s použitými odevmi - priamy dovoz; Export/Import. Priamy a oficiálny dovozca dominikánskej kávy značky Café Santo Domingo do ČR a EÚ Veľkoobchod a internetový obchod s kávou Café Santo Domingo a ďalšími produktmi z Karibiku. Rum Brugal.

Veľkoobchod s použitými odevmi. E-shop. Second hand. Rozvoz po celej SR. Dovoz: írsko, nemecko, rakúsko, holandsko, francúzsko, anglicko.

Predaj, e-shop: - podlahové krytiny - drevené podlahy - vinylové podlahy

Predaj - kávovary - kávové kapsule - zrnková káva - čaj. Požičovňa a servis kávovarov.

Spoločnosť VEBA je tradičným českým výrobcom bavlnených žakárskych tkanín. Zameriava sa na produkciu odevného a domácenského sortimentu. DOMÁCENSKÝ TEXTIL V oblasti domácenského textilu vytvára VEBA koordinované kolekcie damaškových lôžkovín, obrusov a prestierania a kúpeľňového froté programu. Luxusný rad výrobkov pod obchodnou značkou ...

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: -bytový textil -hotelový textil -reklamný textil -obrusy -košele -uteráky

AFRICKÝ BROKÁT Africký brokát je unikátny žakársky výrobok založený na extrémne husto dostavanej bavlnenej tkanine z najjemnejších priadzí z egyptských bavln. Súčasťou firemného know-how sú africké motívy, špecifické väzby a najmä špeciálne úpravy, ktorých kombinácia rozhoduje o úspechu ponuky a postavení brokátu na trhu. Vývoj špeciálnych úprav ...

Výroba, predaj, e-shop - doskové a kartové hry - výukové pomôcky.

Dodanie, predaj: - obalové materiály - plastové komponenty - fólie, vrecká, plastové obaly - kartónové obaly - lepiace pásky - polyetylénovej peny.

Hostinská činnosť -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Výroba textílií, textilných výrobkov, odevov a odevných doplnkov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Údržba motorových vozidiel a ich príslušenstva -Ubytovacie služby -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií ...

Predaj: - hudobné nástroje. Prevádzka nahrávacieho štúdia a hudobnej agentúry, opravy hudobných nástrojov, ladenie klavírov.

Ezoterika, Feng-shui. Predaj, eshop: - liečivé kamene, minerály - kamienky, korálky.

Zlatnícky ateliér. Zameriavame sa na výrobou a predaj moderných snubných prsteňov a šperkov (kombinácia zlata alebo striebra s titánom). Snubné prstene a šperky vyrobené Japonskou technikou mokume gane. Prstene sú zo zlata, paládia, striebra, platiny, titánu, chirurgickej a damaškovej ocele. Vykupujeme zlato a striebro. Vytvoríme ...

Spoločnosť LIGHT Gold s.r.o. obchoduje s drahými kovmi a investičným zlatom - výkup drahých kovov a obchod s investičným zlatom.

Zabezpečovanie dodávok občerstvenia. Cateringové služby na kľúč.

Návrh, výroba a predaj: - priemyselné tesnenie Výroba: - upchávkové krúžky pre čerpadlá a ventily zo šnúr a grafitu - prírubové a tvarové tesnenia.

Služby: - konzultačná, vývojová a vzdelávacia spoločnosť - dodávateľ softvér - informačné technológie. Pobočka Praha: Čerčianska 30 140 00 Praha 4 Pobočka Brno: Konopná 12 617 00 Brno

Lesnícka činnosť. Služby: - ťažba, približovanie a predaj dreva - predaj palivového dreva - výrub stromov - pestovateľská činnosť - stavba, oprava a búranie oploteniek - sadenie a ožínanie stromčekov - natieranie stromčekov proti okusu zveri - lov zveri - predaj zveriny.

Dodávame priemyselné, motorové, prevodové, poľnohospodárske, hydraulické, priemyselné oleje a mazivá, kovoobrábacie kvapaliny, chladiace kvapaliny, prevádzkové kvapaliny, Ad blue, aditíva, špeciálne mazacie prostriedky a spreje, autokozmetiku primárne značiek Lotos Oil, Classic Oil, Castrol, Q8 Aral, BP, CS Line, Carline, Lubline. Predaj ...

Predaj hudobných nástrojov: - gitary, basgitary - sláčikové nástroje - piana - ozvučovacia technika. Príslušenstvo pre mobilné telefóny: púzdra, fólie, sklá, nabíjačky. Elektronické cigarety, liquidy a príslušenstvo.