Služby - grilovanie alebo zabíjačka na akcie na kľúč - prasiatko na grile, stehno na grile, steaky - predaj mäsa na gril - zapožičanie party stanov.

Internetový obchod, e-shop, maloobchod: - kuchynské potreby - nože, príbory - domáce elektrospotrebiče - darčekové predmety.

Maloobchod, predaj: - náhradné diely na automobily: - ŠKODA 100, 120 - FAVORIŤ - európske zahraničné vozidlá. Autopríslušenstvo: - autobatérie 40-180 ah - autorádia - autopoťahy. Autoservis a pneuservis.

E-shop, internetový obchod - autodoplnky, motopríslušenstvo - domáce elektrospotrebiče - počítače, pc - chovateľské potreby - náradie - záhradnícke potreby.

Predaj a internetový katalóg prostriedkov na riešenie havarijných situácií. Ponúkame: - tesniace prostriedky - priemyselné rohože a utierky - olejové a odpadové hospodárstvo - sorbenty sypké aj textilné - značenie, zrkadlá, značky - ochranné pomôcky - odmasťovacie stoly a bezpečnostné nože.

Výroba: - upomienkové predmety: - kreslené magnetky zámkov, hradov, miest - vypaľované magnetky - drevené medaily - drevené masívne trojhranné ceruzky.

Veľkoobchod s obalovým materiálom - nápojové tégliky - tégliky na kávu, tégliky na espresso, viečka na tégliky - podnosy pod kelímkami, miešadlá na kávu - plastový riad - obaly a boxy na jedlo - misky na šaláty - papierové obaly - tašky, vrecká a prírezy - BIO obalové materiál.

Pražiareň kávy, kaviareň, reštaurácia. E-shop - zrnková káva.

Výroba zateplenej psej búdy - psie búda pre malé i veľké plemená.

Maloobchod, predaj: - kabelky - kufre - batohy - kožené odevy.

Služby: - svadobná floristika - svadobné kytice, výzdoba.

E-shop, internetový obchod - krmivo pre zvieratá - chovateľské potreby - maškrty - doplnky pre zvieratá.

Podnikateľské poradenstvo Reklamná a propagačná činnosť Sprostredkovanie obchodu a služieb v rozsahu voľnej živnosti Sprostredkovanie kúpy, predaja a prenájmu nehnuteľnosti - realitná činnosť Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností Kúpa tovaru na účely jeho predaja iným ...

Maloobchod, predaj: -zlatníctvo, klenotníctvo -striebro, zlato, chirurgická oceľ, klenoty -hodinky -darčekový tovar Výroba zlatých, strieborných šperkov, snubných prsteňov, odborné zlatncké opravy

Šperkárska dielňa RicART - ručne vyrábané šperky zo striebra aj iných kovov s polodrahokamami - prstene, náušnice, prívesky.

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

Internetový obchod, e-shop: - detský značkový second hand - outletové oblečenie.

Ubytovanie, celoročná prevádzka: -14 jednolôžkové izby v cene 850 Kč s raňajkami -55 dvojposteľových izieb v cene 1290 Kč s raňajkami -apartmá v cene 2500 Kč s raňajkami -všetky izby sú vybavené sprchovacím kútom, WC, telefónom a farebnou satelitnou televíziou, zvieratá za poplatok 100 Kč Hotelové služby poskytované zdarma na ...

-Opravy a údržba potrieb pre domácnosť, predmetov kultúrnej povahy, výrobkov jemnej mechaniky, optických prístrojov a meradiel -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba školských a kancelárskych potrieb, okrem výrobkov z papiera, výroba bižutérie, kefárskeho ...

Výroba: - kartónové obaly - krabice (klopové, s vekom) - preložky - zasúvacie obaly - prírezy - vlnitá lepenka v roliach

Someliér akcie Vinotéka Praha 2 tiež umožní stretnúť sa so skupinkou cca 10 až 20 ľudí, kedy je prítomný aj someliér. Pri tejto udalosti máte možnosť ochutnať zo širokej ponuky vín a samozrejme vychutnať si k nemu skvelé syry a skvelé klobásky.

E-shop: - detské oblečenie - plavecké čiapky, okuliare, topánky do vody - športové potreby - školské potreby