Predaj: - umývacie stroje na umývanie autobusov, prívesov, kamiónov, cisterien a koľajových vozidiel.

Jiří Engliš – tsampafood - tibetský pokrm

Predaj: - aromaterapia - ingrediencie - prírodné parfémy

Veľkoobchod a maloobchod Fairtrade BIO potravín.

Kovovýroba, služby, práca: - strihanie plechov do hrúbky 6 mm - ohýbanie plechov do hrúbky 5 mm na ohraňovacom lise - zváranie: - elektródou - v ochrannej atmosfére CO2 - netaviaca sa elektróda v atmosfére argónu (nerez oceľ) - zváranie hliníka trubičkovým drôtom v atmosfére CO2 + argón - obrábanie: - univerzálnymi hrotovými ...

Veľkoobchod: - priehľadné a farebné PVC fólie, bez ftalátov - technické fólie

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Veľkoobchod a maloobchod -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Mimoškolská výchova a ...

Výroba a distribúcia koženej galantérie - aktovky, peňaženky, kožené opasky, púzdra - predaj manikúr a náplní do nich. Prevádzkareň: - adresa: Oslobodenie 1699, 393 01 Pelhrimov.

Výroba, e-shop: - výstrojné súčiastky pre príslušníkov AČR a hasičov - insígnie - znaky - suveníry - čiapka

Predaj: - plechy, klampiarske výrobky - spojovací materiál - strešné okná Velux - strešné krytiny - podstrešná izolačná fólia - izolačné pásy.

Výroba, predaj: - tričká ktoré pomáhajú zmierniť prejavy atopického ekzému

Pobočka. Predaj: -odkvapové systémy, žľaby, zvody, háky. -strešné krytiny, izolácia. -strešné okná. -strešné laty. -klampiarske náradie.

Kompletný sortiment materiálov pre klampiarov a pokrývačov: - predaj - výroba - materiály na stavbu a rekonštrukcie striech.

Predaj materiálu pre klampiarov, pokrývačov: -klampiarske prvky -plechy -krytiny -izolácia -spojovací materiál -strešné okná -náradie.

Strechy Čajda Realizácia: - strechy na kľúč, rodinné domy na kľúč. Rekonštrukcia striech. Klampiarske a tesárske práce. Predaj: - strešné materiály - záhradné domčeky, nábytok.