Činnosť: - krížikové vyšívanie - pečenie tort.

Internetové zlatníctvo s podporou kamennej predajne v Hradci Králové predáva zlaté a strieborné šperky - prstene, náušnice, retiazky, náramky, brošne a prívesky. Ručná výroba, opravy zlata a striebra, ryteckej práce. Zlatníctvo Kleopatra Hradec Králové, ponúka široký sortiment zlata a striebra: zlaté šperky, strieborné šperky, zlato, striebro, ...

Maloobchod, predaj: - potraviny - zmiešaný tovar.

Vinárstvo. Výroba, predaj: - burčiak - prívlastkové víno - víno- Rulandské Šedé, Pinot Noir klaret, Rulandské Biele. Rodinné vinárstvo, nachádzajúce sa v malebnej oblasti Českého Stredohoria v regióne obce Malé Žernoseky. Výroba a predaj akostných a prívlastkových vín. Možnosť degustácie, prehliadky vo vínnej pivnici: - Nová, ...

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -odevy: -pánske, dámske, detské -Outlet-NEXT, DONNA KARAN, ADAMS, ADIDAS, GAP* -drogéria: -pracie prášky -drogistický tovar -kancelárske doplnky. Výroba: -hotelové prezuvky.

Poľnohospodárska výroba (rastlinná, živočíšna). Služby: - autodoprava - opravárenstvo - gastronómia - závodné stravovanie - predaj čerstvého hovädzieho a bravčového mäsa, vlastných výrobkov z bitúnku, zo syrárne, predaj vajec a mlieka.

Záhradníctvo. Maloobchod, predaj: - rezané čerstvé kvety - izbové kvety - umelé kvety - keramika - darčekové predmety - zeleninové, kvetinové semená - trávne semená - cibuľa sadzačka, sadbové zemiaky - kvetinové cibule, hľuzy - hnojivá. Kvetinárstvo: - väzba kytíc - väzba vencov - kvetinová výzdoba interiérov.

Mliekareň. Výroba, predaj: - mliečne výrobky - mlieko, smotana - kyslé výrobky (kyslá smotana, jogurty) - jogurtové mlieko, acidofilné mlieko, kefírové mlieko nízkotučné, valašská kyška - bio jogurty, nápoje.

-Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj kvalitnej belgickej čokolády, čokoládových hľuzoviek a tyčiniek. Ponúkame reklamnú čokoládu v darčekovom balení pre cukrárne, kaviarne, mliečne bary, ale aj kvetinárstvo alebo predajne s darčekovým tovarom. Dokážeme pripraviť čokoládové bonboniéry vo farbách Vašej firmy, s potlačou Vášho loga a značky.

Zaoberáme sa dovozom dodávkami potrieb a prístrojov na chov ošípaných, hovädzieho dobytka, oviec, koní, hydiny, hlodavcov, psov a mačiek. Výroba: - klimaboxy na uskladnenie inseminačných dávok - výroba chovateľských pomôcok. Veterinárne pomôcky: - ultrazvukové scannery na diagnostiku gravidity - injekčné aplikátory a ihly - rukavice - ...

Export, import, e-shop: - energetické nápoje CROWNS - prémiové ruské vodky - kubánsky rum CANEY - ruské čaje - káva CEMATA, vermút PRIMAT.

Firma Aknel Produciton s.r.o. je českou spoločnosťou, ktorá pôsobí v oblasti výroby a obchodu s priemyselnými mazivami, ktorá sídli v obci Chotoviny pri Tábore. Vyrábame a dodávame vlastné procesné oleje. Vyvíjame systémy na čistenie kvapalín a olejov, miešacie a odsávacie zariadenia, umývacie stoly, odlučovače aerosólov a olejové hmly s vysokou ...

-Prípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné činnosti -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Realitná činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Veľkoobchod a maloobchod Vykonávanie stavieb, ich zmien a odstraňovanie

Firma Patron ca, s.r.o. je od roku 2003 výhradným dovozcom veterinárnych preparátov ALAVIS, NET-TEX a Sanicell do Českej republiky.

Krajčírstvo. Zákazkové šitie: -dámske, pánske a detské odevy: -blúzky, košele, sukne, nohavice, bundy, kabáty, saká, obleky -pletené odevy (oprava na overlocku) -spoločenské obleky -kostýmy pre dospelých aj deti -materská móda. Šitie bytových doplnkov: -závesy, záclony, posteľná bielizeň. Opravy a úpravy odevov: ...

predaj klobúkov, čiapok a detského tovaru

Výroba, opravy, doplňovanie kameňov - zlaté a strieborné šperky, bižutéria.

Predaj skleneného a porcelánového darčekového tovaru. V našej ponuke nájdete úžitkový porcelán, jedálenské a čajové servisy, sklo, porcelánové figúrky, melamín, darčekové sety.

Originálne šperky vlastnia rukou tvorené, ktoré inde nenájdete. Budete vždy jedinečná! Výroba a predaj originálnych šperkov predovšetkým z polymérových hmôt. Kladieme dôraz na kvalitu, originalitu a jedinečnosť. Každý náramok, náušnice, náhrdelník, korále, prsteň alebo brošňa tvoríme iba v jednom variante, žiadny podobný nikde inde nenájdete.