Ing. Zdeněk Skolek prevádzkuje firmu Antique v Plzni, zaoberá sa predajom a výkupom starožitností. Nákup, výkup a predaj starožitností, antikvária, starožitníctvo: - obrazy - sochy, sošky - umelecké diela - lustre - vázy - porcelán.

Cukrárska výroba Horažďovice, Zámocká cukráreň. Výroba: - torty, zákusky - DIA zákusky, dia torty - svadobné torty tradičné aj netradičné - vianočné čajové pečivo - vanilkové rožteky - kokosky - laskonky, veterníky - rolády, rezy - krajové špeciality. Tím odborných cukrárok vyrába klasické torty a zákusky z pôvodných ...

Kníhkupectvo, predaj: - knihy - učebnica - mapy

Internetový obchod, e-shop: - elektronické cigarety - náplne do elektronických cigariet, e-liquidy.

Firma Bezlepka pôsobí na slovenskom trhu s bezlepkovými potravinami 17 rokov. V súčasnej dobe ponúkame v "kamennej" predajni v Modranoch av internetovom obchode veľmi široký výber potravín pre bezlepkovú diétu, ale aj pre chorých s ďalšími potravinovými alergiami.

Maloobchodná sieť predajní. Predaj: - doplnky stravy a športovej výživy: - vitamíny, minerály, zdravá výživa, kĺbové preparáty, posilnenie zdravia, športová výživa - prípravky na chudnutie.

Predaj chovateľských potrieb. - krmivá pre psy a mačky ROYAL CANIN

Antikvariát. Výkup kníh, LP dosiek a iných starožitností.

Výrobňa a e-shop s trhacími nitmi a ďalším príslušenstvom Ponúkame Vám nity: - s tŕňom z hliníka, medi, nerezu a ocele - s polguľatou, zapustenou a plochou hlavou - natĺkacie hmoždinky - skrutky, skrutky, tyče, matice a podložky - pracovné rukavice a doplnkový sortiment.

Zákazková výroba z nerezu: Výroba: -kachle na tuhé palivá -kovové skrine -pracovné stoly Služby: -kovovýroba -zámočnícke práce na lise -lisovanie -zváranie -lakované komaxitom.

Alesia Výroba a predaj bižutérie a špeciálnych sklenených kameňov stláčaných pri kahane. Výroba a predaj: - špeciálne sklenené kamene - napodobeniny prírodných kameňov Tieto kamene sú používané do šperkov, galantérie, obuvi a textilu podľa požiadavky zákazníka. Výroba a predaj: - originálna bižutéria a šperky z krištáľovej živice a ...

-Veľkoobchod -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Opravy obuvi, brašnárskeho a sedlárskeho tovaru (okrem prostriedkov ortopedickej povahy) -Maloobchod prevádzkovaný mimo riadnej prevádzky

Služby: - servis, údržba, čistenie bazény, bazénov - zazimovanie, odzimovanie bazéna

Predaj: - oblečenie pre dojčatá. - oblečenie pre deti školského veku.

Výrobky z ovčej vlny. Predaj, výroba: - ponožky z ovčej vlny - vesty z ovčej vlny - spacie vaky z ovčej vlny - papuče a papuče s ovčou vlnou - svetre z ovčej vlny - posedové vaky z ovčej vlny pre poľovníkov a rybárov - prikrývky, vankúše a podložky z ovčej vlny. Zaisťujeme spracovanie vlny dodanej od zákazníkov do výrobku podľa ...

Pekáreň, pekárstvo. Predaj, maloobchod: - pekárske výrobky - cukrárske výrobky.

Predaj: -chovateľské potreby -krmivá pre psy a mačky -krmivá pre vtáky a hlodavce. E-shop, internetový obchod s chovateľskými potrebami Pobočka: Západná 27, Prostejov - 606144359.

Dovážame a predávame kočíky značiek Hoco a Knorr Baby. Kočíky pre bábiky Knorr Toys a postieľky Tomi. Ďalej: - prebaľovacie pulty - stoličky - hračky - obliečky - doplnky - a iné.

Profesionálna fotobanka a videobanka allphoto práve pre vás! Predávame: - exkluzívne zábery aj LACNÉ royalty free fotografie na každé použitie - HISTORICKÉ archívne zábery - fotografia výtvarného UMENIA - fotografie z oblasti vedy a MEDICÍNY vrátane odborných popisov - Fotografia 50-70 MB, 300 dpi.