- výroba plachiet, izolačné fólie, obaly na stroje a pod. - plachty silážne, na foliovníky, na bazény -výroba hobby balenia netkaných textílií a balenie fólií -výroba hobby balenia ochranných, oporných a tieniacich sietí -veľkoobchod doplnený o záhradkárske potreby, fólie, plachty -maloobchodný predaj v Polici nad Metují - záhradkárske ...

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj

Cukráreň s vlastnou výrobou: -zákuskov, tort, točenej a kopčekovej zmrzliny. Vináreň: -kvalitné sudové vína vlastnej produkcie. Ďalšia predajňa: Národná trieda Hododnín

Deny fashion Deny modelová tvorba. Zákazková výroba odevov, šitie vo všetkých veľkostiach pre ženy, ležérna elegancia. Vyrábame prevažne z prírodných a zmesových materiálov - bavlna, ľan, prírodný hodváb, viskóza, doplnené polyesterom a lycrou. Ručné práce-batika, háčkovanie, ručné aj strojové pletenie, aplikácia, patchwork.

Predaj, oprava, servis: Autorizovaný predajca a servis STIHL, HONDA, VARI, VIKING, DAKR, AGADOS. Záručný a pozáručný servis. -prívesy AGADOS, DAKR: -poľnohospodárska technika -malá mechanizácia -slovenský cukor 50kg bal. -potreby pre poľnohospodárov a chovateľov. Kvalitne ostríme všetky druhy reťazí (aj na počkanie). Výroba a ...

Internetový obchod, e-shop, eshop: - špecializujeme sa hlavne na USB flash disky a ostatné darčekové predmety, určené predovšetkým na potlač vašim logom.

Maloobchod, predaj: -tabak, noviny, časopisy, cigarety a pod. - trafika, tlačoviny

Výroba, predaj a distribucia košieľ a blúzok značky Venergi.

Predaj: -vlny na pletenie -pletacia priadza -textilná galantéria -zipsy, gombíky a pančuchový tovar.

Pekárska a cukrárska výroba: - torty - svadobné pečivo - chladené lístkové cesto.

Kvetinárstvo: -kvety (kvetina) -svadobná a smútočná väzba -aranžmán zo suchých a živých rastlín -veľký výber črepníkových kvetín -rozvoz zadarmo pri objednávke nad 1000.- po Břeclavi zdarma -s rozšíreným sortimentom vonkajších rastlín.

V predajni od 13-3-2017 REKONŠTRUKCIA. Kvetinárstvo. Predaj: -kvety, živé väzby -dekorácia do domu aj záhradu -rastliny.

E-shop: - undergroundové oblečenie a doplnky

Výroba, potlač, predaj: - darčekové predmety: - hrnčeky - puzzle - vankúšiky - minidresy.

Maloobchod, predaj: - krmivá pre psy, mačky, hlodavce - krmivá pre králiky, hydina - záhradné substráty - mulčovacia kôra. Šitie, výroba: - obojky, vodítka.

Veľkoobchod, distribúcia, predaj. Vybavenie sklom a porcelánom pre hotely, reštaurácie, jedálne a závodné stravovanie: - sklenené a porcelánové výrobky pre gastronomické zariadenia - zariadenie pre gastronómiu a gastro prevádzky - pohár pivný, vínny, nealko - poháre, sklenené poháre - krčahy na pivo aj nealkoholické nápoje.

Maloobchod, predajňa klampiarskeho materiálu a prvkov, strešných škridiel, strešných okien Predaj klampiarsky materiál, výrobky, tovar: - tabuľový plech - zvitkový plech - plechové strechy (plech meď, pozink, titánzinok, nerez - žľaby, zvody, vonkajšie parapety - plechové tabule aj zvitky - rovinné plechy medené, železozinkové, ...

Výroba a predaj: - čadičové (basaltové) vlákna - tkaniny z čadičových vlákien - nehorľavé a izolačné tkaniny - špeciálne fólie a pásky z polypropylénu.

Predajňa Volansky FASHION Predaj odevy: -pánska aj dámska móda -móda do kancelárie aj voľný čas -obleky, Black tie, Business casual -košele, polo tričká, svetre, vesty, saká, nohavice -plesové šaty, spoločenské šaty -modne doplnky, motýliky -bundy, kabáty -kravaty, topánky Značka Volansky FASHION.

Predaj, e-shop: - chovateľské potreby Predajne: Vyšší Brod, Námestie 79 Kaplica, Linzská 4

Maloobchod, predaj: - metráž - záclony - galantéria - šijacie stroje - uteráky, osušky, vankúše. Šijacia dielňa, výroba, šitie: - bytový textil.

Psí hotel Dagmar Kollárové nájdete v karlovarskej mestskej časti Stará Rola. Psy tu ubytujeme pri Vašom pobyte na dovolenke, ale tiež fungujeme ako psia škôlka, ráno k nám svojho miláčika priveziete, my sa oň postaráme, vyvenčíme, nakŕmime a večer si môžete vziať psíka domov. Služby psieho hotela: - ubytovanie a stráženie psov - kŕmenie ...

Holičstvo, kaderníctvo: - pánske - dámske - detské. Účesy: - svadobné - športové - spoločenské - elegantný - praktické. Predaj: - pánska kozmetika.

Priemyselné izolácie. Výroba a predaj - striekaný polyuretán - ochranné nátery - butylová fólia - technické tkaniny - materiály na sanáciu azbestu - aerosólové lepidlo - protiplesňové nátery - hydroizolačná fólia.