Služby: -veterinárna ambulancia. Veľkoobchod, e-shop: -chovateľské potreby -veterinárne krmivo -veterinárna diéta -kozmetika pre zvieratá.

Internetový obchod, e-shop, showroom: - matrac na mieru.

Internetový obchod, e-shop: - matrac - rošty - prikrývky, vankúše - postele.

Predaj: - potreby pre výrobcov nábytku, okien a dverí - farby, laky - moridlá, oleje - kuchynské batérie - elektro náradie - nábytkové kovanie - spojovacia technika - reklamné predmety.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod: - froté tovar - uteráky - osušky - župany - žinky - utierky.

Opravy hodiniek všetkých typov a značiek. Autorizovaný servis pre Liberecký kraj pre hodinky značiek SEIKO, FESTINA, CITIZEN, GROVANA. Komplexný servis vodotesných hodiniek. Výmena batériu v hodinkách na počkanie. Predaj značkových kožených remienkov na hodinky od firiem - DI-MODELL - ZUCCOLO ROCHET - CONDOR - MARCCO. Opravy a renovácie ...

Záhradníctvo, predaj: - zeleninová sadba - bylinky - kvety Kvetinárstvo: Námestie Slobody 1531 Kladno

Maloobchod, predaj: - záhradnícke potreby - substráty, hnojivá - semená - záhradné náradie - bazénová chémia - bečky, demižóny - kvetináče.

E-shop: - hracie karty - doskové hry - krabičky - kocky - herné podložky

Sklárne. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, e-shop, eshop: - nápojové sklo - hladké alebo dekorované poháre, poháre, kalíšky a odlievky - tenkostenné karafy - dekantéry - džbány - fľaše a vázy rôznych veľkostí a tvarov - doplnkové výrobky z olovnatého krištáľu a porcelán. Podniková predajňa: - Nový Bor, E. Egermanna 634 ...

Strihanie psov, mačiek a zakrpatených dlhosrstých králikov. Predaj zdravotných matracov Orthopet s magnetoterapiou pre psov a mačky, predaj krmiva vital vet pre psov, poradenstvo

Výroba, predaj: -modely -modelárske potreby.

Ručná výroba, e-shop: - sviečky - ozdoby - košíky pedig.

Dodávka - balíčky s čokoládou belgická, švajčiarska predaj - luxusné čokolády Degustácia

Predaj: -gumové dopravné, dopravníkové pásy -dopravné pásy s rebrami alebo výstupkami -stieracia a oteruvzdorná guma -lisovaná technická guma -PVC pásy pre všeobecné použitie -špeciálne PVC* pasy pre korčekové elevátory -ploché hnacie remene (nie klinové) -tesniaca guma s vložkou aj bez -hadice tzv.bagrovky -podávacie pásy ...

Polygrafická výroba: - tlačiareň - grafické štúdio - knihárske práce - viazanie diplomových prác - rámovanie obrazov.

Službyk, predaj: -pneuservis -nové aj ojazdené pneu -lepenie autofólií -predaj autobatérií -predaj autopríslušenstva -pneus expert - poistenie.

Veľkoobchod a maloobchod, distribúcia a predaj značkových kabeliek z Talianska.

Porsche Inter Auto SK spol. s r.o., prevádzka Porsche Brno. Autorizovaný predajca a servis vozidiel Volkswagen, Škoda a Audi, servis Porsche.

Porsche Inter Auto SK spol. s r.o., prevádzka Porsche Olomouc. Autorizovaný predajca a servis vozidiel Škoda, autorizovaný servis VW a Audi.