Vývoj, výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj, export, vývoz: -plyšové, textilné hračky cpané, maňušky, maňušky v kornúte, bábky -reklamné, darčekové, propagačné predmety, maskoti, reklamné odevy a kostýmy, masky. Veľkoobchod hračiek.

E-shop second hand, použitý tovar - aukcia módneho oblečenia - dámske, pánske, detské oblečenie, textil - kabelky, doplnky.

Predaj - mäso - syry, mliečne výrobky.

Železiarstvo, železiarsky tovar. Veľkoobchod, maloobchod, predaj, oprava, servis: - náradie (ručné, vzduchové, elektrické, záhradné) - záhradná technika (čerpadlá, kosačky, krovinorezy) - striekacia technika - hliníkové rebríky a schodíky - stacionárne stroje - hobľovky, stolné brúsky, pokosové a formátovacie stroje - pletivo - ...

Spoločnosť KB - BLOK systém, s.r.o. už od roku 1992 rozvíja systém betónového murovania KB-BLOK systém, ktorý využíva vynikajúce vlastnosti betónu, najmä jeho vysokú pevnosť v tlaku a trvanlivosť povrchu. Výroba systémov pre: - betónové murovanie - stavby - záhradnú architektúru - gravitačné oporné múry - palisády - dláždenie ...

Výroba, predaj a servis - modelárske turbíny a príslušenstvo - výrobca turbín značky TJT 80 a TJT120 z vlastného vývoja.

Husliarsky ateliér - výrobou hudobných nástrojov - majster huslár.

Výroba, predaj: -priadza -tkaniny -konfekcia.

Veľkoobchod, maloobchod: - spojovací materiál - kotviaca technika

Maloobchod, predaj, drogéria, zahraničná aj česká: - dekoratívna kozmetika - dámska a pánska biokozmetika - parfémy - farby na vlasy - Playboy, Adidas, Mexx, Puma, MaxFactor, Astor, Rimmel, Maybelline, DERMACOL).

-Sprostredkovanie obchodu a služieb -Poskytovanie služieb osobného charakteru a pre osobnú hygienu -Reklamná činnosť, marketing, mediálne zastúpenie -Veľkoobchod a maloobchod -Mimoškolská výchova a vzdelávanie, organizovanie kurzov, školenia, vrátane lektorskej činnosti -Prekladateľská a tlmočnícka činnosť -Návrhárska, dizajnérska, ...

Pneuservis, predaj nových aj použitých pneumatík, výmena olejov a brzdových doštičiek, ručné umývanie interiérov

Autorizovaný díler vozidiel Škoda. Predaj: - nové vozidlá - ojazdené autá - náhradné diely - autodoplnky - autolaky - pneumatiky. .

Výroba: - nožov - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchynské. Rukoväte sú z rôznych materiálov - ťavie kosti a jelenie paroží, exotické tvrdé dreviny ako eben či palisander a tuzemské dreviny slivka, brest, tiež je možné použiť umelé materiály ako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Činnosť: - pravidelné ročné kontroly prevádzkyschopnosti (revízie) zariadenia pre prirodzený odvod dymu a tepla ZOKT a na chránených únikových cestách

Kamenná predajňa, e-shop: - bytové doplnky - darčekové predmety.

Činnosť: - florbalový online tréner

Výroba, inštalácia: - žiarotechnika Výstavba: - pece - komíny