Internetový obchod, e-shop: - chovateľské potreby - kozmetika, šampóny pre psy a mačky - obojky, vodítka, misky, pelechy.

Výroba: -bazén -zastřešení bazénov -vodoměrné šachty -jímky a septiky -nádrže pre potravinársky priemysel -priemyselné nádrže -pramice, člny -iné výrobky z plastu. Výrobca, dodávateľ: -venkovní, vnútorné bazény -Plastové nádrže -vodoměrné šachty -septiky -jímky.

Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

Bazar, komisionálny predaj: - detské odevy, obuv - kočíky, autosedačky - hračky.

dovozcovia a distribútori brazílskeho keratínu Cadiveu Brasil Cacau Doprajte Vašej pleti a vlasom rovnaký luxus ako v profesionálnom kaadeřnictví alebo kozmetike. S prvým salónnom Boutique od centra krásy BeautyShape to nie je nič ťažké. Navštívte naše stránky a zúčastnite sa výhodných cenových aj darčekových akcií.

predaj - bio zelenina - bio ovocie - bio bylinky.

Výroba, výrobca: - závesová technika potrubných systémov.

Viac ako 100 druhov kvalitných portugalských vín nájdete na stránkach Vína z Portugalska. Hľadáte víno ako aperitív, víno k rybe alebo víno k červenému mäsu? Na našich stránkach si možno vybrať vhodné víno ku každému jedlu.

-Přípravné a dokončovacie stavebné práce, špecializované stavebné práce -Zprostředkování obchodu a služieb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnosť, správa a údržba nehnuteľností -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Projektovanie elektrických zariadení -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej ...

Predaj, e-shop - káva - čaj - čokoláda - kávovary - darčekové balenie kávy - príslušenstvo.

výmena - čelné sklá osobné automobily čistenie - klimatizácia servis - osobné autá - diagnistika porúch. Pneuservis.

KR inštitút Zlín svojim klientom poskytuje tú najkvalitnejšiu starostlivosť o ich pleť, ruky, nohy aj celé telo. V inštitútu vykonávame facelifting, chemický peeling, odstránenie jaziev, strií, hyperpigmentácia, permanentný make-up, predlžovanie rias aj kompletné kozmetické ošetrenie pleti. V kozmetickom - regeneračným inštitútu poskytujeme ...

Veľkoobchod, maloobchod: -spojovacie materiál -kotevní technika -Skrutky, podložky, matice, skrutky -Skrutky do plechu -samovývrtné skrutky TEX -upevňovací technika -nábytkářský program -sádrokartonový program -krytky -metrické skrutky -vrtáky. Rozvoz zadarmo. Predajňa: Predajňa hospodárskych potrieb: Kachle, krby - Hálkova 21, ...

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služieb

Predaj, internetový obchod, eshop, eshop: - sklolaminátové kvetináče a hrantíky moderného dizajnu pre vnútorné i vonkajšie použitie: - s vrúbkovým povrchom - s valounovými kameňmi - v matnom prevedení - vo vysokom lesku hladké i štruktúrované.

autoservis - opravy osobných a dodávkových vozidiel - diagnostika - predaj autodielov a autodoplnkov. Pneuservis - montáž pneu na počkanie - predaj, servis, vyvažovanie pneumatík.

Klenoty Korál, predaj - klenoty, zlaté a strieborné šperky, prstene, - hodinky.

Internetový obchod, e-shop, výroba: - amulety - prívesky, srdiečka z drahých kameňov Zákazková výroba: - odznaky - kľúčenky - žetóny.

Poľnohospodárske družstvo Libčany sa zameriava na pestovanie ovocia a rastlinnú výrobu. Obhospodaruje jabloňové sady, sady hrušiek, čerešní, broskýň a v menšom množstve aj sady sliviek. Ďalej pestujeme potravinársku pšenicu, sladovnícky jačmeň, repku olejnú a cukrovú repu. Celkovo hospodárime na cca 1133 ha poľnohospodárskej pôdy. Disponujeme ...