Pneuservis - pre nákladné a osobné vozidlá - predaj nových pneu vrátane protektorov.

Ručná výroba, predaj: -svadobné bižutéria -náhrdelníky -náramky -náušnice -ozdoby do vlasov -originální svadobné šperky -závoje.

Výroba, predaj, montáž a opravy: - siete na pieskovisko, doskočisko, bazény - siete na lešenie - siete odpadové - siete športové - siete ochranné - siete na kontajnery - šnúry technickej (výroba z klasických materiálov napr. POP, PAD, PES, PE, zo špeciálnych materiálov napr. NOMEX, KEVLAR, DYNEEMA, 3 M pod.) - popruhy (výroba z ...

Dodávka, predaj: - produkty pre kozmetickú a estetickú medicínu (chemické peelingy, mezoterapia, biorevitalizace, profesionálne peptidová kozmetika a ďalšie)

Ručná výroba, predaj, e-shop: - plniace a guľôčkové perá.

Internetový obchod, e-shop: - darčekové predmety.

Veľkoobchod: - bižutéria - porcelán - kuchynské potreby - darčekové predmety.

Práca podlahárske: -pokládání podlahových krytín: -koberce, PVC, korok, plávajúce podlahy. Dodávka, montáže: -stropní kazety, -obložení, obklady stien. Maloobchod, predaj: -zdravotní matrace -bytový textil: -peřiny, prikrývky pre alergikov, prikrývky z ovčieho rúna, lanolínu.

E-shop: - kávovary Jura, Nivona - káva - čaj

Spisovateľka so zameraním na osobné a duchovný rozvoj. Vydavateľská a nakladateľská činnosť (vydávanie iba vlastnej tvorby) poradenská činnosť - osobné a duchovný rozvoj - partnerské vzťahy - sebapoznanie, sebarozvoj - astrológia - psychologické poradenstvo

Internetový obchod, e-shop: - doplnky stravy, vitamíny - prírodná kozmetika.

hostinská činnosť -Výroba kovových konštrukcií a kovových výrobkov -Umělecko-remeselné spracovanie kovov -Povrchová úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Zprostředkování obchodu a služieb -Ubytovací služby -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačne hospodárskej povahy -Provozování telovýchovných a športových ...

Výroba, predaj, eshop: - produkty pre podporu predaja a reklamy - POP a POS produkty - prezentačné stojany - promostolky - chodníkové pútače - cenovkové lišty Eshop, internetový predaj: - sadbovacích, pareniska a kvetináče pre domáce pestovanie kvetín.

Česká spoločnosť Bence s.r.o. sa od roku 1994 špecializuje na výrobu a predaj potrieb pre sušenie bielizne, dom a záhradu. Výroba, veľkoobchod, maloobchod, predaj: - sušiaky na bielizeň GIMI a IDEAL (stropné, harmonikový, balkónový, posuvný, záhradné, skladacie, zvinovacie) - sušiak na radiátory, do kúpeľne, na vaňu - doplnky na sušenie ...

predaj - pletené a háčkované výrobky

Ambasador značky Prouvé od r. 2018. V sortimente našej firmy nájdete parfumy Prouvé, molekulárnej parfumy Prouvé, kozmetiku pre vegánov, parfumovanú drogériu a dekoratívnu kozmetiku.

E-shop - krabičkovej systémy, plastové krabičky Super box, Ideal box - céčka.

predaj: - domáce potreby pobočka: Praha, Topolová 2915 tel .: 737 485 534

Predaj jazdeckých potrieb pre jazdcov a kone. Pranie diek a podsedlových dečiek, oprava koženého jazdeckého vybavenia, topánok. Adresa predajne: Ratibořská 501/77, Opava Kateřinky otváracia doba Ut 13.00 - 17.00, St-Pia 10.00 - 17.00 hod.

hodinárstvo: - opravy, servis hodín.