Česká výroba zdravotných lôžok, polohovacích vankúšov, antidekubitných prostriedkov pre dlhodobo ležiacich pacientov. Vyvíjame, vyrábame a predávame produkty a služby pre poskytovanie profesionálne a domácej starostlivosti. Špecializujeme sa pomoc a podporu dlhodobo ležiacim pacientom a na prevenciu preležanín - dekubitov.

Umeleckého odlievanie z cínu, výroba, e-shop: - cínové prívesky, amulety - cínové figúrky, vojačikovia - cínové taniere, poháre - repliky historických mečov - poháre z rohoviny, rohy na pitie - historické sklo.

Výroba, predaj, e-shop - taktická výstroj pre ozbrojené sily štátu, bezpečnostné agentúry, záchranárov - outdoorové vybavenie - batohy, sumky, vesty, rukavice.

Výroba - gumená dlažba určená pre športový povrch - gumové dosky na detské ihriská - gumená dlažba na terasy, balkóny, záhrady.

predaj: - čokoláda - čokoládové výrobky

Predaj, e-shop - elektronické cigarety, e-liquid, arómy, bázy a všetko príslušenstvo.

rock Shop E-shop - dámske, pánske metalové, rock a gothic oblečenie a doplnky - šperky, doplnky, opasky - tričká, nohavice, korzety, krivák - farby na vlasy.

E-shop - domáce spotrebiče - domáce potreby - ázijské potraviny.

Výroba, predaj - keramika, keramické nádoby, plastiky.

E-shop - konopné masti - prírodná masť z konope. osobný blog - odpisovači techniky na jednom mieste. E-shop - poker karty - poker doplnky a príslušenstvo

Predaj, e-shop: - záhradná technika - vybavenie dielní, náradie - záhradný nábytok - záhradné domčeky

Cukráreň, cukrárska výroba: - torty, zákusky - svadobné, detské torty - vianočné pečivo.

E-shop: - krmivá pre psov a mačky

-Překlad nákladov práce s autožeriavom Zámočníctvo, nástrojárstvo

Pekárne, sieť predajní - pekárske, cukrárske a delikatesy - pečivo, koláče, šišky, rožky, žemle, chlieb, ...

Výroba - pekárske, cukrárske a delikatesy - pečivo, rožky, chlieb, vianočky, koláče, ...

Internetový obchod, e-shop: - sedacie vaky - hojdacie siete, pelechy pre psov zn. Fatboy.

E-shop: - domáce potreby - grilovacie potreby - spojovací materiál - kovania, zámky - ručné náradie - železiarstva - záhradnícke potreby

Výroba, výrobca: - Staročeské trubičky (kakaové, vanilkové, čokoládové, s nugátovou náplňou).

Poľnohospodárske obchodné družstvo Mrákov sa zameriava na rastlinnú a živočíšnu výrobu. Pestujeme repku, pšenicu, kukuricu a tiež mak. V živočíšnej výrobe sa špecializujeme na chov dojných kráv, teliat, jalovíc a hovädzieho požieraní. V súčasnej dobe naše družstvo hospodári na 2 470 ha poľnohospodárskej pôdy. Poľnohospodárske družstvo: - ...