Výroba, dodávka: - obalový materiál - atypické obaly. Likvidácia nepotrebných zásob. čistenie granulátu prevádzkareň: - Ondrášov 43, Moravský Beroun.

Internetový obchod, e-shop: - krmivá pre psov, mačky - chovateľské potreby.

služby - pneuservis - autoservis - predaj pneumatík.

Predaj, e-shop - nože pevné, zatváracie, lovecké, kuchynské - špeciálne nože a nástroje - vystreľovacie nože - púzdra na nože.

Internetový obchod, e-shop: - dojčenské tovar - látkové plienky - kožené topánočky - šatky, ergonomická nosidlá na nosenie deti - detské odevy.

klenotníctvo - výroba a predaj šperkov - zlaté a strieborné šperky - drahé kamene a brilianty - hodiny, hodinky.

Predaj a servis: - výpočtová a kancelárska technika - pokladne a pokladničné siete - kopírovacie stroje - pokladne a systémy - kancelársky papier - skartovacie stroje - restronik / Shoptronik - digitálne váhy - čítačky čiarových kódov - počítačky bankoviek - tlačiarne - kamerové systémy. Komplexné služby, kompletný sortiment.

Ponuka trezorov, sejfov, bezpečnostných pokladní, bankových technológií a rotomatů ..

Pražiareň kávy, výroba: - káva. Kaviareň.

služby - bezpečnostné a dopravné značenie pre bezpečné prostredie - povrchové úpravy podláh - strojové čistenie podláh - upratovanie obchodných a administratívnych priestorov - symboly a značky pre bezpečnú prevádzku

DOM CZECH, spol. s r.o. je českým zastúpením francúzskej skupiny DOM SECURITY, ktorá sa zaoberá výrobou elektronických a mechanických zámkov a cylindrických vložiek.

Výroba, predaj: - nealkoholické nápoje - energetické nápoje - cukrovinky - desiaty

brúsenie: - nože -nůžky - náradie predaj: - nože -nůžky - záhradné nožnice

-Koupě tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -ČINNOSŤ organizačných a ekonomických poradcov

Výroba, predaj: - vianočné ozdoby - svietniky

Spoločnosť je oficiálnym výhradným distribútorom produktov švajčiarskej laboratória RegenLab.

Veľkoobchod a maloobchod - produkty AdBlue pre rôzne použitie. Kvapalina AdBlue umožňuje čistejšia prevádzka vznetových motor, znižujú tvorbu oxidov dusíka NOx.

Máme pre vás ponuku absolútne novinky v gastronomickom svete s bezlepkovou diétou. Naša spoločnosť sa už niekoľko rokov zameriava na výrobu bezlepkových potravín. Prvým naším produktom bol bezlepkový korpus na pizzu, ktorý distribuujeme priamo do prevádzok. Na základe vysledovaných požiadaviek našich zákazníkov, ale aj koncových ...

Výroba, predaj výrobkov z polypropylénu (PP) na zákazku: -bazén -nádrže - valcové, hranaté, oválne -Zariadenia pre rozvody vôd a kanalizácií - vodomerné šachty, kontrolné šachty, rôzne tvary a prevedenia, rôzne armatúrová šachty a záchytky -výrobky pre poľnohospodárstvo - polypropylén je veľmi vhodný pre použitie v stajniach alebo pre ...

Cukrárstvo, výroba, pečenie: - torty, zákusky - cukroví - cupcake - perníčky.

E-shop - záhradná technika - lesná technika - náhradné diely na záhradnú a lesnú techniku (motory, pneumatiky, kolesá) - lesné náradie - oleje, mazivá - náradie - ochranné pracovné odevy a pomôcky - krmiva a chovateľské potreby.

Výroba, veľkoobchodný predaj: - darčekový baliaci papier - prianie do obálok - darčekové tašky - pohľadnice, pohľady.

Predaj, eshop: -svářecí technika -nářadí a nástroje -Brusivo -vázací a upínacie technika -autonabíječky a štartovačky -topidla PB -elektrocentrály -vzduchotechnika -Ochranné pracovné pomôcky -spojovacie materiál -stavebné náradia -zahradní náradie -lepidla, spreje a tmely -žebříky a schodíky.

E-shop a kamenná predajňa so zdravou výživou: - Bezlepkové potraviny - DIA potraviny - strukoviny, ryža - múky, otruby - obilnín, múky, kaše - cestoviny - orechy - čaje, káva - proteínové výrobky - morské riasy, dochucovadlá - obilné nápoje -