On-line predaj a rozvoz kvetín, sladkostí a darčekového tovaru.

Predaj obrazov a maľovaniek na plátno.

Maloobchod a veľkoobchod so spoločenskými šatami. E-shop Glamor ponúka dámske spoločenské šaty z USA, najmä šaty pre plnoštíhle až do veľkosti 4XL (56-58). Ponúkame šaty plesové, pre svadobné matky, družičky, nevesty, do tanečných, dámske šatové kostýmy a nohavicové kostýmy. Všetky šaty máme k dispozícii ihneď skladom a ponúkame možnosť osobného ...

Eshop a kamenná predajňa s výrobkami zdravej výživy, doplnkov stravy, ekologické drogérie a kozmetiky. Odosielame po celej SR + viac ako 500 výdajných miest.

Naša firma patrí k najvýznamnejším predajcom profesionálnej kozmetiky, španielskych depilačných voskov a parafínu v Českej republike.

Sme internetový obchod s dámskym a pánskym značkovým oblečením. Nájdete u nás napríklad mikiny, tričká, košele, džínsy, nohavice, legíny, podkolienky, nadkolienky a mnoho ďalšieho oblečenia.

Produkty doTERRA sú kvalitné esenciálne oleje vyrobené z tých najlepších surovín určené na vonkajšie aj vnútorné použitie alebo do aromalampy či difuzéra. Široká ponuka produktov z oblasti zdravia.

Distribútor a eshop s prírodnými doplnky stravy z červenej repy a zázvoru. Prírodné stimulanty oxidu dusnatého - otestované vedou, preverené športovci.

Nosiaci a tehotenské oblečenie a doplnky na nosenie detí od českého výrobcu Almy.

Výroba potravinových doplnkov - suroviny, dózy, miešanie, etiketovanie, kapslování, poradenstvo a vývoj doplnkov stravy.

Nákup, predaj: -potravinářské výrobky -cereálie

Vyrábame dizajnové bytové dekorácie na stenu - obrazy a nástenky - s textilnou výplňou a kvalitnými drevenými rámami.

Predaj luxusných vysokých čalúnená posteľ Hypnos, lôžkoviny Brinkhaus, hodvábne lôžkoviny Gingerlily, Winterhome, bavlna obliečky Quagliotty, nábytok do spálni, obývačke a jedálne. Na svoje si prídu milovníci štýle art deco, vintage, industry, ale aj rustikálneho nábytku a štýlu Provance.

Zaoberáme sa importom a exportom tovaru v rámci EÚ, USA a Kanady, Ázie. Dovoz tovaru na objednávku podľa požiadaviek klienta. Privezieme elektroniku, mobilné telefóny, príslušenstvo, PC, stroje, odevy, módne doplnky a ďalšie. Objednaný sortiment je vždy v rámci prepravy riadne poistený.

Výroba, predaj: -víno -mošt -sušené huby.

Veľkoobchod maloobchod predaj: - samolepiaca fólia - tapety - dekoračné a záclonové látky - lepidlá na tapety - tototapety - stolové dekorácie a kuchynské doplnky - kúpeľňové predložky.

Výroba (i zákazková), veľkoobchod, predaj: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) vrecia -ventilové vrecia -barierové vrecia pre chemický priemysel -Pp, CAST, sáčky s EÚ výsekom -kelímky na studené a teplé nápoje -Plastové jednorazové riady a príbory pre občerstvenie -mikrotenové tašky, sáčky, potravinárske fólie HDPE, LDPE, ...

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihárske a kopírovacie práce -Výroba, rozmnožovanie, distribúcia, predaj, prenájom zvukových a zvukovo-obrazových záznamov a výroba nenahraných nosičov údajov a záznamov -Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Velkoobchod a maloobchod -Reklamní činnosť, ...

výroba čokolády tradičným spôsobom e-shop Zážitková predajňa: adresa: Dr. Maye 2021/6 709 00 Ostrava

E-shop - vákuové vrecia - vrecia na odpadky - lepiace pásky - utierky - čistiace a upratovacie prostriedky - dezinfekčné prostriedky.

Dodávka, maloobchod, predaj, obchodné činnosť: -hutní materiál -Drôty v tyčiach -betonářská oceľ -podložné oceľ -úhelníky.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: - bytový textil - záclony, dekoračné látky, obrusy - ručne tkané koberce, Flokati - posteľné obliečky, utierky - gastro textil - hotelový textil.