Autoservis, autoopravovňa - opravy áut - pneuservis. Predaj, montáž - pneumatiky - náhradné diely.

Autoservis, autoopravovňa, servis, oprava: -automobily všetkých značiek -karosářské práce (autokarosářské) mechanický práce: -brzdy -prevodovka -tlmiča -príprava na STK *. Pneuservis, oprava, výmena, predaj: -pneumatiky.

Výroba, distribúcia: - laminátové a kevlarouhlíkové lode - pádla, prilby pre vodné športy - plasty a plastové kompozity - florbalové mantinely - výroba dosiek ku košom na basketbal. Požičovňa: - vodácke vybavenie. Poskytovanie služieb licencovaných sprievodcov po českých a európskych riekach.

Veľkoobchod kvetín: - rezané kvety - črepníkové kvety - substráty - hnojivá - stuhy, obaly, doplnky, keramika. Kvetinová dekorácie a väzby kvetín pre všetky príležitosti.

predaj: - záhradkárskej potreby - oplotenie - náradie - tovar pre dom a záhradu - drogerie - elektro (batérie, zásuvky). pobočka: - Nám. Mieru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Predaj autobatérií, motorových olejov a technických kvapalín.

Výroba, distribúcia, predaj: - syry, (polotvrdé prírodné, parené, střívkové tavené, roztierateľné) - ovčí, zrejúce syry - bryndza - zahustené sladené krémy - termizované tvarohové krémy - syrové špeciality.

Vinárstvo, výroba živých vín metódou spontánneho kvasenia Možnosť zakúpenia vín cez e-shop - biela, ružová, červená vína

Pecenecaje.cz je eshop s kvalitnými pečenými čajmi, rozpusteným maslom ghí a japonským zeleným čajom Matcha (Matcha thea).

nákupná galéria -dovoz zo zahraničia značkové oblečenie pre deti

Dovoz a veľkoobchodnej distribúcie v rámci SR a EÚ brusníc, arašidy a ďalších potravinárskych komodít (prevažne sušené ovocie a orechy) z našej centrály v USA. Spolupracujeme s výrobcami, veľkoobchody, distribútorov a reťazci,

BIKEBOSS je e-shop s bicyklami s širokým výberom príslušenstva, doplnkov pre bicykel a vybavenie pre fitness a športovú výživu.

Poradenstvo a analýzy v oblasti hotelov a gastronomických prevádzok Ekonomické poradenstvo. Veľkoobchod a maloobchod. Preklady z anglického jazyka.

Špecializujeme sa na bežecké oblečenie a obuv Nike, Adidas a Salomon. Sme autorizovaný predajca týchto značiek. Ako bežecká špeciálka ponúkame bežecké topánky z najvyšších radov Nike. Dodávame do celého sveta.

Predajňa s potrebami pre BARFování - mrazené a sušené mäso, prílohy, oleje, vitamíny a granule na cesty pre psov i mačky. Poradenstvo pre začínajúcich i skúsených BARFisty. Rozvoz po Bratislave a okolí.

Internetový e-shop, ktorý ponúka dámsku módu všetkým vekovým skupinám. Naším hlavným sortimentom sú kabelky, tašky, peňaženky, oblečenie, obuv, šperky a ďalšie doplnky.

E-shop s dobrým vínom z Moravy a Čiech.

Sme internetové kníhkupectvo, ktoré ponúka všetky tituly skladom. Dnes objednáte-zajtra môžu byť knihy u vás! Na sklade máme mnoho titulov z rôznych oblastí.

E-shop, dovoz talianskych delikates do Českej republiky.

Vetešnictví U Kopretinky - antik, antikvariát, bazár nábytku.

Zákazková výroba produktov z kože, najmä pánskych a dámskych pásikov na mieru. Používame najkvalitnejšie materiály z celej Európy. Naša koža pochádza z voľných chovov z Francúzska a Talianska a je prijímané ekologicky šetrným spôsobom v prírodných tříslovinách, tanín. Používame výhradne ručne liate mosadzné spony z malej rodinnej talianskej firmy. ...