Výroba koženej galantérie. Výroba: - pánske aktovky - pilotné kufre - brašne na náradie - taštičky na doklady ... a ďalšie.

Dovoz automobilov zo štátov európskej unie.Můžeme ponúknuť na výber veľké množstvo skladových vozidiel, ale je však samozrejmosťou tiež dovoz konkrétneho automobilu podľa priania zákazníka. Pre našich zákazníkov tiež zaisťujeme opravy a servis vozidiel všetkých značiek.

Ručná výroba a predaj parafínových a medových sviečok. Ďalej vyrábam blahoželania technikou "papierová čipka" a 3D obrázky.

Výroba: - celomasové konzervované krmivo pre psov a mačky

E-shop: - sáčky a vôňa do vysávačov - filtre do digestorov, fritéz - filtre, filtračné patróny

Maloobchod, predaj: - dámska, pánska móda.

Reklamné polepy automobily, plachty, výlohy tlač - vizitky - letáky - plagáty grafické štúdio webdesign predaj - darčekové predmety (hrnčekom, puzzle, tričká, čiapky, ...)

realizácia - ohňostroje všetkých druhov a veľkostí od malých až po veľké Silvestrovské - odpal vykonáva kvalifikovaná osoba s preukazom odpaľovača ohňostrojůprodej - pyrotechnikasestavení ohňostrojov aj pre vlastné odpálenie podľa požiadaviek vrátane poradenstva s výberom efektov.

Výroba - svadobné torty - atypické torty - svadobné cukroví - vianočné cukrovinky - rolády - koláče - venčeky - rúrky

Maloobchod, predaj: - módne doplnky - textil

internetový obchod - bicykle cestné, detská, crossové, horská - detský tovar hračky, oblečenie, kočíky, potreby pre dojčatá, matky internetový obchod - bicykle cestné, detská, crossové, horská internetový obchod - hračky internetový obchod - detský tovar (oblečenie, kočíky, potreby pre dojčatá, matky)

Výroba, e-shop: - elektronické vzdelávacie hračky, experimentálne stavebnice a netradičné hry pre radosť i poučenie.

Autoservis TIBA: - kompletný servis automobilov - pneuservis - renovácia autolakov - leštenie svetiel - čistenie a plnenie klimatizácie.

Výroba - záhradný nábytok Výroba - odpadkové koše Výroba - mestský mobiliár - ozdobné liatinové mreže ku stromom - stojany na bicykle - lavičky (liatinové, kovové, betónové) - odpadkové koše - liatinové stĺpiky (ozdobné, s možnosťou pripojenia reťazí a ďalších vecí mestského mobiliáru)

Obchod, eshop s kovovými a plastikovými modelmi.

Spoločnosť VK Záhrady zaisťuje záhradnícke, lesnícke a floristickej - viazačské služby. Našou špecializáciou je navrhovanie a realizácia záhrad a rizikové výrub stromov. Ponúkame profesionálnu prácu obohatenú o osobný prístup malé firmy. Sme mladý, flexibilné a napriek tomu skúsený kolektív. Záhradnícke služby: - navrhovanie záhrad - ...

Spoločnosť PLASTEX s.r.o. je súkromná rodinná firma, ktorá bola založená v roku 1995 a nadviazala na už dvadsaťročnú tradíciu vstrekovanie plastov. Hlavným predmetom našej činnosti je vstrekovanie technických dielov. Naše výrobky a služby ponúkame firmám z elektrotechnického, automobilového, stavebného i spotrebného priemyslu. Našou snahou je ...

Veľkoobchod a maloobchod s ochrannými pracovnými pomôckami. Ochranné pracovné pomôcky: - hlavy - zraku - sluchu - dýchacích ciest - rúk - nôh - pracovné odevy.

Veľkoobchod: - švédske látkové plienky a potreby pre mamičky a malé deti Imse Vimse

Spoločnosť BONO sort s.r.o. sa špecializuje na predaj náradia a nástrojov pre remeselníkov a domácich majstrov. Ďalej v našej ponuke nájdete spojovací materiál, tesárske kovanie, brusivo, frézy, elektromateriál a náterové hmoty. Sídlime na adrese Karlovarská 277, Velká Dobrá. predaj: - náradie a nástroje pre remeselníkov a domácich majstrov - ...