Výroba: - plastové modely lietadiel vrátane doplnkov

Výroba: -ponožky: - dámske, pánske, detské - z merino vlny, akrylu, bambusu, polypropylénu, bavlna atď. Obchodná činnosť.

Chovateľská stanica - bernský salašnícky pes - Veľký švajčiarsky salašnícky PES predaj - krmivá BOSCH Tiernahrung - podstielka z hoblín PREMIUMSPAN PROFI a ALLSPAN

Veľkoobchod - brúsené sklo

Predaj a výroba: - aróniová víno

Predaj, montáž: - automatické zavlažovacie systémy - príslušenstvo kvapkovaciu potrubia, ventily, ventilové šachtice

predaj: -čerstvé ryby - čerstvá hydina - výrobky z kuracieho mäsa - bezlepkové výrobky z kuracieho mäsa

E-shop: - umelecký porcelán - bytové doplnky

Výroba, predaj, e-shop: - drevené hračky - darčeky - dekorácie

Veľkoobchod s bytovým textilom. sortiment: - koberce pre výstavy, veľtrhy a reklamu - textilné podhľady pre výstavářské haly - záclony - dekoračné tkaniny - obrusy, prestieranie - posteľné súpravy, prestieradlá - deky, vankúše - uteráky, osušky - metrový textil.

spracovanie - PE penové dosky rôznych hustôt Návrh, výroba: - lepenka - PE sáčky - komplexné obaly - obežnej obaly - plastkarton.

Darčeková predajňa: - darčekové balíčky - darčekové koše - netradičné darčekové koše.

Potraviny a nápoje: - minerálne vody - nealko, fľaškové a sudové pivo - darčeky, suveníry, vinotéka

Kamenná predajňa, e-shop: - značkové, luxusné látky - satén, hodváb - kašmírové tkaniny - galantérie.

Veterinárna ordinácia pod vedením MVDr. Richarda Saviola poskytuje služby veterinára pre vašich miláčikov v komfortnom prostredí. Zameriavame sa na preventívnu a liečebnú prax u psov a mačiek - vykonávame vyšetrenie zubov, kastrácia, čipovanie, vakcinácie a očkovania. Tiež ošetrujeme drobné cicavce, ako sú králiky, fretky a morčatá. Používame ...

Výroba koženej galantérie. Výroba, predaj: - puzdrá na manikúru a pedikúru - rôzne technické púzdra - puzdrá na ceruzky - puzdrá pre špeciálne homeopatické súpravy. predaj: - nástroje na manikúru a pedikúru.

Výroba, montáž: - pozinkované skleníky - pozinkovaných skleníkov