predaj - pánske oblečenie - bundy, kabáty, obleky, saká, nohavice, košele, tričká.

Cukrárska výroba, predaj: - cukrárske výrobky: - cukrovinky, cukrovinky, zákusky, dezerty - torty.

Vinotéka JCV. Predaj: - fľaškové víno - výberové vína prívlastkové - sudové víno - pivo - zastúpenie pivovaru Svijany: - užší sortiment fľaškového piva - darčekové džbány - švajčiarskej a belgickej čokolády - tuzemské syry - darčekové predmety k vínu - darčekové poukazy.

Autoservis, autoopravovňa. Pneuservis. Oprava, výmena, predaj: - pneumatiky.

Internetový predaj prípravkov s obsahom konope. Predaj konopných semienok na výskumné, vedecké, potravinárske účely.

Výroba, predaj: -pracovné odevy -ochranné pomôcky

Špecializujeme sa na dodávku komplexného sortimentu ochranných pomôcok pre strojársky, spracovateľský priemysel, stavebníctvo a zdravotníctvo. Dodávame pracovnú obuv, rukavice a pracovné odevy, ako sériovo vyrábané, tak i odevy šité zákazkovou výrobou.

Internetový obchod, kamenná predajňa so zdravou výživou. Predaj: - bezlepkové, bezlaktózové potraviny - vegetariánska a RAW strava - bylinné čaje a tinktúry - ekologicky šetrné čistiace prostriedky Ecover.

Kamenná predajňa a eshop Slnečnica: - zdravé potraviny - bio aj nebio produkty - potreby pre domácnosť - doplnky stravy - bylinky - kozmetika, drogéria - aromaterapia, muzikoterapia.

Internetový predaj: - pletacích a háčkovacích priadzí - výplňových materiálov na tvorbu hračiek, pufov, vankúšov - gombíky, špendlíky, háčiky, ihlice.

Výroba čisto prírodných čistiacich prostriedkov, bio drogérie a prírodnej kozmetiky pod zn. CLEANEE a ISOKOR Ďalší sortiment: - nanoimpregnácia na pevné povrchy, textil alebo dlažbu, fasády, strechy a drevo.

Predaj bazárových produktov: - chladničky, práčky, umývačky a iné domáce spotrebiče - elektronika - hračky a iné. Prevažne ide o tovar z výstav, predvádzacích akcií – tovar môže aj nemusí mať kozmetické vady.

Internetový obchod Nejstany.cz, eshop, predaj: - stolička - toaletné stolíky - poštové schránky - stoly - barové, jedálenské, konferenčné - nočné stolíky - komody - záhradné slnečníky - vianočné stromčeky - nožnicové stany STANDARD, POLOPROFI - príslušenstvo k stanom - cateringové stoly a stoličky - gastro - fritézy, ...

Veľkoobchod, eshop, internetový obchod, predaj: - úchytky, knopky - háčiky - vešiaky.

MIHAL - Dekorácia Iva sa zameriava na dekorácie na stenu, vence, kovové a kované výrobky. Na svadbu Vám pripravia svadobnú kyticu, klopu pre ženícha, náramky pre družičky a dekoráciu na stoly. Nájdete nás na adrese: Dr. Horáka 1344/19a, 796 01 Prostějov

Pani Lenka Francová sa v rámci svojej podnikateľskej činnosti, venuje poskytovaniu služieb v oblasti textilnej výroby. Zameriava sa najmä na šitie odevov, pletenie a tiež háčkovanie. Všetky výrobky sú originálne a jedinečné. Firma sa nachádza na adrese Ľudovítova 715, Náchod. Činnosť, služby, práce: - výroba a šitie odevov - zákazkové šitie ...

Abrózia design sa zameriava na oblasť kvetinárstva. Spoločnosť predáva rezané aj izbové kvety, dekoráciu, svadobné kytice, doplnky do interiéru a exteriéru.

PLANETA HUB Liečivé huby (hliva, shii-take, reishi) - pestovanie a predaj Sušené a mleté huby na podporu zdravia a ako prevencia civilizačných ochorení. Reprodukčný materiál húb, hubové sadby a substráty. Poradenstvo a konzultácie v oblasti pestovania húb. Malo a veľkoobchod s hubami.

Mäsiarstvo a údenárstvo Kroupa ponúka široký sortiment mäsa, údenín, mäsových výrobkov, polotovarov a rôznych špecialít. Pri všetkých výrobkoch dbáme na to, aby spĺňali tie najprísnejšie kritériá kvality a čerstvosti. Našou špecializáciou je výroba údenárskych výrobkov podľa tradičnej receptúry bez chemických konzervantov. Predávame mäso od ...

Špecializovaný e-shop pre: Predaj elektrických plechových vláčikov MERKUR, Kovových stavebníc MERKUR, Funkčné modely parných strojčekov MERKUR, Detské vozítka a náradie na piesok. Predaj náhradných dielov na vláčiky MERKUR, Servis a opravy vláčikov.

Predaj - hodinársky tovar JAPAN CBM, Q&Q - šperky z chirurgickej ocelevýroba - drevené hodiny

Vinárstvo. Výroba, predaj: -víno -vinárstvo. Chov československých vlčiakov.

Výroba vína: - Silvánske zelené, Rizling rýnsky, Rulandské biele, Kerner (kríženec Rizlingu rýnskeho a Trolínskeho) a Dornfelder. Predajňa vín. Riadené degustácie.

Výroba plastových komponentov pre automobilový a spotrebný priemysel: - panoramatické strešné komponenty - slnečné clony v strešnom systéme - kryty riadenia motora - motorové kovové komponenty - klimatizácia - vnútorná výbava Technické lisovanie: - filtračné systémy prvej triedy - bezpečnostné prvky - komponenty s využitím v ...