BeVIVID Store s.r.o. prevádzkuje e-shop lemory s dizajnovými krytmi na iPhone, peňaženkami a remienkami na hodinky.

Predaj, internetový obchod, e-shop: - metráž, metrový textil - výstuhy a výplne - ihly, nite, gumy - zipsy - reflexné prvky - galantéria

Brnenský frgál s.r.o. na výrobu, predaj a rozvoz rôznych druhov frgálov.

Pobočka. Zlatníctvo. Predaj, maloobchod: - klenoty, šperky, hodinky.

Pobočka. Zlatníctvo. Predaj, maloobchod: - klenoty, šperky - hodinky.

Predajňa potravín v Brne – Husoviciach na Dukelskej triede 1369/59 ponúka svojim zákazníkom zmiešaný tovar, ako napr. pečivo, údeniny, mliečne výrobky, cukrovinky, alkoholické aj nealkoholické nápoje, drogériu a ďalšie. Otvorené máme: pondelok až piatok od 7, 00 do 19, 00 hodín a cez víkend od 8, 00 do 14, 00 hodín.

Člen siete drogérie TETA. Maloobchod, predaj: - drogéria - kozmetika - čistiace prostriedky.

Kvetinárstvo. Predaj: - rezané kvety - keramika - črepníkové kvety.

Pobočka. Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - rezané kvety - črepníkové kvety. Služby: - väzba kvetov.

Kvetinárstvo. Maloobchod, predaj: - kvety (hrnčekové, rezané, sušené, umelé) - keramika - darčekové predmety, doplnky. Služby: - vadobná, smútočná, príležitostná väzba.

Predaj bylinných čajov, detoxikačnej kozmetiky, regeneračných kvapiek.

Výroba, predaj: -kartonáž, kartónové obaly (lepenka, obaly z vlnitej lepenky, vlnitý papier). Služby: -dvojfarebná potlač -tvarový výsek.

Technika-predaj: - pracovné, ochranné a bezpečnostné pomôcky pre práce vo výškach-bezpečnostné postroje a brzdy, tlmiče pádov, PAD laná atď. Pobočka: - Praha-Průhonice, Májové námestie 13, tel.:267751245, 603889825.

Sladovňa. Výroba, stáčanie, veľkoobchod, predaj: - pivo.

Internetový obchod s výrobkami z olív. Predaj olivových olejov, olív, ochutených olejov, octov a talianskych potravín.

Maloobchod, predaj: -bytový textil. -záclony, obrusy. -prikrývky, obliečky, deky. -vankúše.

Zákazková výroba a pečenie sladkých dezertov a tort.

Distribúcia a dovoz prírodnej kozmetiky.

Kartonáž, spracovanie lepenky. Obaly: - prepravné - predajné. Výroba: - obaly - tovar z papiera.

Predaj, distribúcia: - vína z Moldavska, Argentíny, Čile, Uruguaja, JAR, Portugalska

Ten, kto uvažuje o nákupe nových kuchynských potrieb, prípadne vecí do domácnosti, mal by rozhodne navštíviť stránky e-shopu drento.cz. Tu je k dispozícii široký sortiment produktov medzi ktoré patrí titánový riad, liatinový riad, grily na drevené uhlie, oblečenie, šperky, záhradné potreby, potraviny... Nákupujte z prostredia vášho domova ...

eshop s válenkami pre bábätká a deti - minivalenky, aj pre ženy a mužov - moniválenky predaj aj zaujímavého a originálneho oblečenia a doplnkov aj hračky

Dodávateľ, veľkoobchod, maloobchod: - obalová technika - fólia LLDPE, LDPE, PVC, POF, lepiace pásky, viazacie pásky, kartónové výrobky.

Produkcia, event, firemné akcie, súkromné akcie, svadby, prenájom zvukovej aparatúry, managmant kapiel, tvorba reklamných spotov, jingle a znelok, organizovanie koncertov, nahrávacie štúdio, online streem hudobný program na internete, výroba reklamných tričiek a mikín, predaj hudobných nástrojov, zvukové a svetelné techniky.