Firma Terry móda sa už od roku 1996 zaoberá dovozom a predajom metrového textilu. Z pôvodných troch kamenných obchodov je ich dnes v Českej republike už deväť. Látky je možné nakupovať už od 50 cm. Radi uspokojíme ako drobné, tak aj veľké zákazky. Pre väčšie odbery uplatňujeme veľkoobchodné ceny.

Maloobchod, e-shop: -víno. -darčekové fľaše. -darčekové koše. -čaj, káva. -darčekovej čokolády. -darčekové sviečky. -darčekové predmety. Vinotéka.

Spracovanie plastov, distribúcia fóliových materiálov.

Predaj, maloobchod, e-shop: -sedacie súpravy -obývacie steny -detské izby -spálňa -matrace -skrine, police -kuchyňa -stoly -predsieňové steny

Sústreďujeme sa na výrobu a predaj kožených topánok na leto i zimu. Dodávame kvalitná obuv z českej prírodnej kože a podľa vlastných návrhov. Devízou našich topánok je štýlovosť, funkčnosť a odolnosť.

Korallo.cz s.r.o. prevádzkuje e-shop a predajňu s korálkami, návlekovým materiálom, komponentmi a ďalšími pomôckami na výrobu šperkov. Adresa predajne: Slovákova 350/1; 60200 Brno

Výroby nábytku, vybavenia: - interiérov - kuchýň - kúpeľní - bytov - celých stavieb. Väčšinu tovaru máme skladom.

Poľnohospodárska a.s. Vysočina bola založená v roku 1999 ako nástupnícka organizácia Poľnohospodárskeho družstva Vysočina. Spoločnosť obhospodaruje cca 1500 hektárov pôdy Spoločnosť sa zaoberá poľnohospodárstvom vrátane predaja nespracovaných poľnohospodárskych výrobkov za účelom spracovania alebo ďalšieho predaja. Výroba, predaj: - ...

LR Health & Beauty Systems - kozmetické produkty a doplnky stravy s nemeckým štandardom kvality: - veľkoobchod, priamy predaj prostredníctvom LR-partnerov: - produkty z Aloe Vera, Aloe Vera gél, produkty z Colostra, jedinečný diétny program, produkty pre zdravé chudnutie, ojedinelé probiotiká Probiotic 12, Cistus Incanus, nápoj eliminujúci ...

Ponúkame bohatý sortiment chovateľských potrieb. Súčasťou našej ponuky sú potreby pre mačky, psy, vtáky, rybičky, fretky, hlodavce aj terárijné zvieratá.

Výroba a predaj, veľkoobchod, maloobchod: - kompletné tvarovateľné plynové hadice z nerez ocele pre pripojenie plynových spotrebičov v domácnostiach svetlostiach DN 15 až DN 50 - pripojovacie plynové hadice FLEXIGAS pre pripojenie spotrebičov vo svetlostiach DN 8 a DN 13 mm - pripojovacia flexi hadica (flexo hadica, flexibilná ...

Spracovanie dreva a výroba drevených produktov a biomasy. Vyrábame: - Pelety-zhutnené biopalivo z dreva pre kotly a kachle - drevené obaly a klietky na transport - guľatinu na pásovej píle - štiepky, brikety a piliny.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety.

Tlačiareň: - veľkoformátové fotografie - ofsetová, digitálna, inkjetová tlač - knihárske a dokončovacie práce - grafické práce - signmaking - reklamné predmety. Jazykové kurzy: - víkendové a letné kurzy - preklady a tlmočenie - tábory s angličtinou pre deti - cambridgské skúšky.

E-shop a predaj batérií, nabíjačiek, káblov, wifi, CD/DVD, myší, klávesníc, atramentových náplní a doplnkov k počítačom.

ZG Fluidmanagement CZ s.r.o. sa zameriava na diagnostiku procesných a prevádzkových kvapalín s cieľom poklesu strát a nákladov.

Vyrábame a predávame spojovací a kotviaci materiál. Na sklade máme: - červíky a závlačky - hroty, klince - závitové tyče - matice, skrutky a skrutky - hmoždinky, poistné krúžky - sťahovacie objímky.

Ponúkame výtvarné potreby pre začiatočníkov aj profesionálov. V našej ponuke nájdete maliarske stojany, štetce, farby, kresliace dosky, rámčeky s plátnom, dosky s plátnom, potreby pre linoryt, lišty na rámy-blindrámy. Všetok sortiment si môžete tiež objednať v našom E-SHOPE. Viac informácií na www.jkstylcz.cz.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj. - Sanitárny tovar. - Vybavenie kúpeľní. - Sprchy, príslušenstvo - Sprchové kúty - Vane rohové, vírivé, masážne - Kúpeľňový nábytok - Krbové kachle (krbové). Výroba: - PP obaly - PP fólia - PP vrecká.

Predaj, e-shop: - prírodné vonné sójové sviečky - sviečky z včelieho vosku - vykurovadlá - čajové sviečky. Zákazková výroba, originálne darčekové balenie (firemné darčeky, upomienkové, svadobná výslužka).

Obchodná činnosť. Predaj, servis a ND pre automobily TATRA. Výroba a predaj energetických nápojov na zákazku. Možnosť designu drinku formou potlače. Plníme do plechoviek, PET fliaš alebo do skla. Zaistíme dodanie testovacích vzoriek a pomoc pri zaistení ochranných známok a registrácie produktu. Loprais drinks 69.

Nákup a predaj osobných a úžitkových automobilov značky RENAULT. Servis RENAULT: - karosárske práce - mechanické a diagnostické práce - pneuservis: - všetky značky vozidiel - klimatizácia: - všetky značky vozidiel - laserová geometria: - všetky značky vozidiel. Predaj: - pneu (osobné, úžitkové vozidlá).

Výroba, inštalácia, opravy elektrických strojov a prístrojov, elektronických a telekomunikačných zariadení Montáž, opravy, revízie a skúšky elektrických zariadení -Výroba kovových konštrukcií a kovorobných výrobkov -Povrchové úpravy a zváranie kovov a ďalších materiálov -Veľkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidiel a ich ...

Výroba, predaj: - technické diely z EPS, EPP - obaly z EPS, EPP.