Kamenná predajňa v Kopřivnici a e-shop s pracovnými ochrannými pomôckami. Predaj pracovných rukavíc, obuvi a odevov, drogérie, špeciálnych ochranných odevov, pomôcok na ochranu zraku, sluchu a hlavy, ostatné doplnky.

Firma ZVEREXPELÁN s.r.o. prevádzkuje vo Veľkej Bíteši predajňu chovateľských potrieb. Ponúkame: - chovateľské potreby - krmivá - kŕmne zmesi a koncentráty - akvaristický tovar - akvaristika, terárijné zvieratá.

Veľkoobchod, predaj, cash and carry: - alkoholické nápoje - nealkoholické nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Veľkoobchod - cash and carry: - alkoholické nápoje - nealko nápoje - víno - pivo - slané a sladké pečivo - tabakové výrobky. Centrála firmy: - Znojemská 5433/80c, Jihlava.

Create4u s.r.o. sa zameriava na predaj piesku a výrobu šablón a ďalších potrieb na tvorbu pieskových obrázkov.

Mgr. Sylvie Zouharová Dyková prevádzkuje salón prvej republiky, v ktorom sa zameriava na tvorbu a požičiavanie odevov, doplnkov a replík.

Tasovické vinárstvo: -výroba, predaj, distribúcia, dodávka vína, víno, vín.

Vínna pivnica. Predaj, ochutnávka: -Veltlínske zelené -Rizling Rýnsky -Chardonnay -Sauvignon Blanc -Pinot Noir -Frankovka.

Import, balenie, distribúcia, predaj: - ryža - strukoviny - obilniny.

Autorizovaný predajca a dovozca náradia DEWALT, Black-Decker, STANLEY. Eshop, predaj: - AKU, ručné náradie - elektrické náradie - záhradné náradie - meracie prístroje - kompresory - dielenské vybavenie - náhradné diely.

Predaj - trafika -správa a údržba nehnuteľností

Výroba a predaj: - keramika, kamenina - riad, čajové kanvice, hrnčeky, hrnčeky, misky, taniere - svietniky, aromalampy - šperky - darčekové predmety.

Veľkoobchod, predaj: -oleje, mazivá pre dopravu, priemysel, olejárske produkty. Rozbíjanie, rozrážanie: -emulzia. Likvidácia, čistenie: -kaly -odpadové priemyselné vody. Zastúpenie: -FUCHS (Severná Morava): -oleje hydraulické, prevodové -mazivá-plastické, chladiace -emulzia -produkty pre vozidlá, pracovné stroje, tvárniace ...

Firma Protocol CZ spol. s r.o. vykonáva: -hydroizolácia plochých striech z fólií aj asf.pásov -opravy aj pokládka nových striech z plechových veľkoplošných krytín -dodávky drevokonštrukcií -drevené fasády, terasy a obklady -inštalácia záchytných systémov proti pádu osôb -stavebnica tesárskych konštrukcií pre svojpomocnú montáž -drevené ...

Syráreň Frenštát - produkty: - farmárske syry, goudy, kozie syry, Appenzeller, Bleu d´Averegne, Gruyere, Maasdam, Morbiér, Parmigiano Reggiano, Pecorino Romano - vína a pálenky - delikatesy (francúzske údeniny, vínne želé) - darčekové balenie vína, syrov a delikates - syrové misy.

Správa budov. Internetový predaj: - hračky - hry - stavebnica - bazénové chémie pre bazény a vírivky - antikorózne farby a spreje pre spodky áut - biochémia pre dom a záhradu.

Výroba: - výrobky z plastov, prevažne pre domácnosť - tampoprint - reklamná potlač - sieťotlač - AROMAVISAČKY- voňavá reklama - zákazkové ručné montáže a balenia výrobkov - chránená dielňa - náhradné plnenie.

TOP-VITAL je tu pre každého, kto sa stará a zaujíma sa o svoje zdravie či má záujem o zdravý životný štýl. Predávame farmárske a bio potraviny, diétne, bezlepkové. Všetko kvalitné poctivé suroviny a zdravá výživa pre telo. Zaoberáme sa ako predajom BIO potravín, tak predajom drogérie, doplnky stravy, prírodnej kozmetiky atď. Nájdete u nás veľké ...

Opravy ostatných dopravných prostriedkov a pracovných strojov -Výroba strojov a zariadení Klampiarstvo a oprava karosérií Zámočníctvo, nástrojárstvo

Obchodík u Popelek ponúka svojim zákazníkom drogériu a kozmetiku v bio kvalite. Bezobalová ekodrogéria nezaťažuje životné prostredie a navyše získate vďaka ekologicky šetrným čistiacim prostriedkom perfektne upratané priestory. Predaj bezobalovej a obalovej ekologickej drogérie a kozmetiky v kamennom obchode. Tovar zakúpite na e-shope s ...

VČELÁRSKE POTREBY, PRODUKTY A VČELIE ÚLY E-shop vcelka-shop.cz je zameraný na predaj potrieb pre včelárov. Snažíme sa sortiment stále rozširovať. Včelárstvo je našim koníčkom a snažíme sa propagovať včelárčenie nielen medzi včelármi ale aj medzi verejnosťou. Prevádzkujeme aj kamenný včelí obchod vo Vrchlabí. V našej ponuke nájdete nadstavkové ...

Predaj: - potreby pre včelárov - včelárske produkty: - med - medovina - propolis.