Predaj odevov a všetkých potrieb pre deti, bazárok

Kamenná predajňa a e-shop s vegánskymi potravinami a kozmetikou. Predaj potravín - tofu, tempeh, rastlinné mlieka, sójové jogurty, bezvaječné cestoviny, múky, oleje a korenie. Vegánska kozmetika šetrná k pokožke tela značiek Voono, bioo.cz, econea.cz, Puritiy Vision a ďalšie.

Veľkoobchodný a maloobchodný predaj autodielov na všetky značky osobných a dodávkových vozidiel. Predaj olejov a servisnej techniky.

Outdoor Naplno, s.r.o. je mladá firma v oblasti poskytovania služieb pre verejnosť, školy aj firmy. Prevádzkuje dva lanové parky, Outdoor centrum Helfštýn a Opičáreň. Realizuje školské výlety, letné tábory a rôzne druhy firemných akcií. Ako špecialista v oblasti práce vo výškach ponúka aj revízie OOPP, stavbu lanových parkov a pod. Popis ...

Aria real s.r.o. prevádzkuje e-shop, kde predávajú zákazníkom psie oblečenie ako kabátiky, šusťákovky, tričká, overally a pod. a tiež psie potreby ako je obojok.

Veľkoobchod a maloobchod s prírodnými produktmi a superpotravinami Reklamné činnosti, reklama. Umelecká, pordukčná a reklamná agentúra: - reklamné kampane - predvolebné kampane na kľúč - marketingové prieskumy - zabezpečenie všetkej produkcie kultúrnej, spoločenskej a športovej akcie (zvuk, svetlá, pódium, moderátor, kultúrny program) - ...

Predaj - potrieb pre chovateľov a teraristické potreby - akváriové rybičky - exotické vtáctvo

Predaj, maloobchod: - akváriové ryby - terárijné zvieratá. -morská akvaristika -exot.vtáctvo -chovateľské potreby

Naša firma sa od svojho vzniku zaoberá navrhovaním a realizáciou interiérov na kľúč. Postupne však do svojho portfólia zahrnula aj montáž hliníkových systémov ALUMISTR použiteľných na zasklievanie balkónov a lodžií, stavanie presklených interiérových deliacich priečok, zimných záhrad, altánkov a rôznych atypických konštrukcií. Zaoberáme sa ...

Internetové papiernictvo s písacími potrebami, školskými pomôckami, originálnymi washi pásikmi, pomôcky do bullet denníka.

Pobočka. Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - kotviaca technika - spojovacie materiály - hmoždinky - lepidlá, tmely - náradie, nástroje - brusivo - stavebná chémia.

Pobočka. Železiarstvo. Maloobchod, predaj: - kotviaca technika - spojovacie materiály - hmoždinky - lepidlá, tmely - náradie, nástroje - brusivo - stavebná chémia.

Internetový obchod, e-shop, eshop, predaj: -batožina Samsonite, Antler: -kufre, tašky, batohy -počítačové tašky -kozmetické kufríky -vaky na šaty -kabelky.

Peas in Heart Design Studio s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj suvenírov, darčekového tovaru a textilu.

Veľkoobchod, sklad, maloobchod, predaj: - hračky - spoločenské hry, hlavolamy - samolepky - papier, papierenský sortiment - darčekové tašky, baliaci papier, stuhy - športové potreby pre deti - bižutéria - vonné sviečky, dekorácie a vázy - pyrotechnika.

Mäso a údeniny: - výsekové mäso - mäsové špeciality - lahôdky.

ŽIARSKY s.r.o. má aloobchod, veľkoobchod, predáva vo výhradnom zastúpení: - autolaky, laky AKRYL, LECHLER - priemyselné farby - plnenie sprejov - potreby pre autolakýrnikov - sortiment pre lakovne - striekacia pištoľ DEVILBISS - elektrické ručné náradie FESTOOL - brusivo SIA - tmely VOSS. Poradenstvo: - autolakýrnictvo.

SG - VET, s. r. o. zaisťuje komplexné dodávky všetkého sortimentu pre veterinárne praxe. Veľkoobchod, distribúcia, predaj, E-shop: - veterinárne i humánne liečivá, biopreparáty - krmivá, nutričné doplnky - klinické diéty - chovateľské potreby - inštrumentárium a zdravotnícky materiál - pracovné odevy, ochranné pomôcky - doplnkový ...

Predaj - luxusné oblečenie - SPORTALM rakúska značka - odevy od francúzskeho návrhára DIDIER PARAKIAN - BEATA RAJSKÁ

Zákazková výroba plyšákov s vlastným textom pre deti aj rodičov

Veľkoobchod, maloobchod, EXPORT, IMPORT Predaj: -chovateľské potreby -krmivo pre psy, mačky, hlodavce a vtáctvo -výhradný distribútor značiek FINEDOG, FINE CAT, FINEPET, FINE FISH, HIERBA MAX, PLAISIR

Spoločnosť CEMDEST s.r.o. ponúka komplexné služby pri vykonávaní trhacích prác v lomoch vrátane zamerania, vedenia súvisiacej dokumentácie a spracovania generálneho projektu odstrelov. Používame výhradne priemyselné trhaviny a rozbušky schválené pre SR, ktoré rešpektujú požiadavky na ekológiu, bezpečnosť a hygienu práce. Ku každému druhu ...