DABONA ŠARDICA Výroba, predaj, šitie: -pánske košele -spoločenské -vychádzkové -športové -pre voľný čas -pracovné aj na zákazku -služobné k uniformám -pánske pyžamá -pánske trenírky -bielizne, (bielizeň), dámske kostýmy.

Sme výrobca kompletných riešení automatických a poloautomatických vertikálnych baliacich a dávkovacích strojov. Sme pripravení Vám dodať kompletné riešenie vrátane dávkovania, balenia, kartónovania, robotického riešenia, etiketovania, kontroly kvality, detekcie kovov a paletizácie. V našom portfóliu nájdete vertikálny baliaci stroj novej ...

Spoločnosť JP Final sa špecializuje na predaj motorových olejov pre nákladné a osobné vozidlá, poľnohospodársku techniku a priemysel a pneuservis. Medzi sortiment spoločnosti sa radí aj autobatérie, autokozmetika a voda do ostrekovačov.

Spoločnosť Verio s.r.o. sa zameriava na zákazkovú výrobu dámskych odevov, doplnkov a oblečenia pre zvláštne príležitosti ako je napríklad svadba a ples.

Olga Kocierzová sa zameriava na výrobu a predaj keramiky, darčekových predmetov, textilu a reklamných predmetov.

Spoločnosť JD Obaly s.r.o. sa zameriava na konštrukciu, vývoj a výrobu obalov, kartonáž, dutinky, hrany, mriežky a vysúšadlá.

Lucie Kožár sa zameriava na výrobu a predaj pleťovej kozmetiky, predaj parfémov, doplnkov stravy, machových obrazov a mnoho ďalšieho.

-Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj -Fotografické služby

Distribúcia, veľkoobchod, maloobchod, obchodný servis, predaj: - tesniace materiály, tesniace elementy, súvisiaci doplnkový sortiment strojárskeho priemyslu - O krúžky, gufera, manžety - kombinované tesnenia - šnúry, upchávky, priechodky - technické gumy, gumy, dosky, pásky, role - vodiace pásky - tesniace profily - plastové tesnenie - ...

E-shop predaj detského vybavenia. Ponúkame: - nosidlá, stoličky a hojdacie lehátka - hračky a kočíky pre bábiky - vybavenie detských izieb - kočíky a golfáče - postieľky - nábytok.

E-shop a kamenná predajňa s jazdeckými potrebami. Predávame stajňové potreby, potreby pre kone, vybavenie a potreby pre jazdcov, veterinárne prípravky a krmivá.

Spoločnosť 2 Plešouni s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj vrchne kvasených pív.

Spoločnosť NATURFAKTS, s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj doplnkov stravy.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Poskytovanie sociálnych služieb dospelým ľuďom s mentálnym postihnutím. Chránené dielne: - výroba, predaj: - dekoračné sviečky - úžitková a dekoračná keramika.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. Chránená dielňa. Služby: -digitalizácia dát (knihy, publikácie).

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Centrum denných soc.služieb pre duševne chorých HORIZONT: -dochádzkové zariadenie určené výhradne psychiatrickým pacientom s poruchami psychotickými a neurotickými. Služby: -klinického psychológa, terapeuta, ergoterapeuta a sociálneho pracovníka.

Centrum služieb postihnutým Zlín, o.p.s. . Výroba, predaj: - vonné a ťahané dekoračné sviečky - dekoračná keramika.

Firma prevádzkuje e-shop s originálnou streetwear módou. Predaj dámskych mikín a cropped mikín, legín, tričiek, tepláky, nákrčníky. Pánsky sortiment zahŕňa mikiny, tričká, tepláky, kraťasy, plavky, rúška, nákrčníky.

Maloobchod, predaj: -Obchod - Bistro - zmiešaný tovar. Ubytovanie na súkromí Biela 169 www.ubytovani-bila-slocikova.tk

Bc. Sandra Doležalová prevádzkuje kvetinárstvo, floristickú dielňu a kvetinovú farmu. Zameriava sa na väzbu klasických, svadobných i smútočných kytíc a výrobu jarnej, veľkonočnej, jesennej a vianočnej dekorácie.

Daniel Bražina sa špecializuje na výrobu kľúčov, opravu obuvi, na zabezpečovacie systémy a brúsenie nožníc, nožov a nástrojov.

Spoločnosť Stefanutto s.r.o. sa zameriava na výrobu sáčkov, boxov a bagov na tekuté a polotekuté potraviny a nápoje.

Spoločnosť Apokryf shop, s.r.o. sa zameriava na predaj kníh, DVD, CD, hračiek a darčekov.

Predaj: - zmiešaný tovar. Ubytovanie: - apartmány.