Výroba, predaj: -dorty -zákusky -zmrzlina -nápoje -poháry -saláty -koktejly.

VSB Lighting s.r.o. sa zameriava na predaj komponentov pre strojárstvo, kotevnú techniku, stavebnú chémiu a na svojom e-shope má aj široký výber náradia a komponentov.

CBD STAR s.r.o. sa zameriava na výrobu, veľkoobchod a predaj konopných olejov, kozmetiky a a doplnkov na e-shope.

Hana Švédová sa zameriava na výrobu lán, pletených šnúr a povrazov.

Spoločnosť Custom Sportswear s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj pánskeho a dámskeho športového oblečenia s vlastnou potlačou.

Spoločnosť spolu-bez-lepku s.r.o. sa zameriava na výrobu a predaj bezlepkového pečiva, cukrárskych výrobkov a potravín.

Spoločnosť Wiretech s.r.o. sa zameriava na spojovaciu techniku, spracovanie káblov, odporové zváranie a uoltrazvukovú technológiu.

Spoločnosť Waterdrop CEE s.r.o. sa zameriava na výrobu ovocných a bylinných príchutí vo forme kociek určených do perlivej aj neperlivej vody.

Predaj motorových olejov a mazív. Predaj aditív a prevádzkových náplní. Predaj filtrov pre automobily a stavebné stroje. Predaj LD vôní do automobilov a domovej vône.

Prenájom: - nebytové priestory - správa podnikateľského areálu. Kovoobrábanie: - sústruženie na vačkových a CNC strojoch, frézovanie - výroba dielov pre jemnú mechaniku - diely s priemerom 1-40 mm Predaj, veľkoobchod: - hodiny, budíky, barometre.

Predaj, e-shop: - náradie - technická chémia - ochranné pracovné pomôcky

Výroba a predaj detských produktov z bavlny a bambusu: - látkové, bavlnené plienky - bambusové plienky - osušky - nohavičkové plienky.

-Výroba a opravy obuvi, brašnárskeho a sedlárskeho tovaru -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Výroba a opravy čalúnskych výrobkov

Zaoberáme sa lyofilizáciou českých potravín. Tento termín je známy aj ako sušenie mrazom. Sme schopní aj prenajímať mrazový.

Služby: - aranžérska tvorba, kvetinový aranžmán - realizácia - terasy, balkóny, záhrady - vyladenie, harmonizácia - súkromné aj firemné interiéry - prezentačná výzdoba interiérov: - reštaurácie, kaviarne, hotely, spoločenské miestnosti - svadobná floristika - sezónna výzdoba - veľká noc, dušičky, vianoce.

ZENZERO sa zameriava na výrobu a predaj produktov obsahujúci zázvor, jedná sa napríklad o sirupy, cukríky, sušienky, korenie a mnoho ďalšieho.

Spoločnosť Ondřej Košťálek s.r.o. prevádzkuje špecializovanú predajňu s dámskymi a pánskymi hodinkami, hodinami a šperkami.

Michal Zemek spol. s r.o. prevádzkuje internetový obchod s rôznymi druhmi piercingov, komponentov a náušnicami.

Cukrárska výroba, cukráreň. Maloobchod, predaj: -torty klasické, netradičné, svadobné, ovocné, pre deti -rezy, rolády -zákusky -mini zákusky -mini dezertky -čajové pečivo -svadobné koláčiky. Výrobky studenej kuchyne, chlebíčky, mini chlebíčky, jednohubky, obložené misy. Služby: -pečenie cukroví na svadby, krstiny, životné ...

Spoločnosť XISS s.r.o. prevádzkuje internetový obchod a vyrába a predáva kožené a textilné batohy, tašky, listové kabelky, kabelky a šperky.

Spoločnosť ANETA STYLE CZ s.r.o. sa zameriava na výrobu detského, dámskeho i pánskeho oblečenia na zákazku a firemného a reklamného textilu.

Maloobchod, predaj: - kvety - rezané, sušené - kvetináče, kvetináče, obaly na kvety - dekorácia, aranžmán do interiéru. Služby: - aranžovanie svadby, svadobné hostiny - svadba v akejkoľvek farbe - dekorácia, kvetinová výzdoba - reštaurácia, kostoly.

Výroba a predaj: -cukrárske zákusky -torty ad..

Výroba a predaj cukrárskych zákuskov, tort, rolád, mini zákuskov atď.