Šijacie centrum Radovský je špecializovaný e-shop na šijacie stroje všetkých dostupných značiek. Predávame šijacie stroje, overlocky, coverlocky, vyšívacie stroje, pletacie stroje, krajčírske panny a bysty, žehličky a rezaciu techniku vhodné pre krajčírstvo, šijacie dielne a módne salóny, ale aj pre domácnosti a špeciálne ženy, ktoré si obľúbili ...

Výroba plastových a gumových výrobkov. Výroba slamiek, slamky, slamky, pre domácnosti, fast-foody, bary. Slamky pre Tetra pack. Potlač slamiek určená na reklamné účely a zviditeľnenie spoločnosti. Všetky naše produkty sú certifikované podľa čl. 3, nariadenia č. 1935/2004 Európskeho parlamentu.

Zoznámte sa s luxusnými kaleidoskopy a teleidoskopy, ktoré ponúka firma Kaleideu. Môžete ich použiť ako netradičný a neopozeraný darčekový predmet pre rôzne príležitosti (narodeniny, výročia, promócie, dary pre manažérov, svadobné dary, luxusné reklamné predmety). Kaleidoskopy a teleidoskopy v dnešnej dobe na európskom a konkrétne na trhu ...

Pestovanie a predaj okrasných rastlín a bylín. Predaj záhradného náradia.

Predaj, e-shop dojčenské oblečenie, potreby pre bábätká aj mamičky.

-Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov -Projektovanie elektrických zariadení -Testovanie, meranie, analýzy a kontroly -Služby v oblasti administratívnej správy a služby organizačno-hospodárskej povahy -Skladovanie, balenie tovaru, manipulácia s nákladom a technickej činnosti v doprave -Prenájom a ...

E-shop suplementov a doplnkov stravy pre fitness. Ponúkame široký sortiment proteínových tyčiniek, spaľovačov tukov, aktivátorov svalového rastu, sacharidové nápoje, kreatínu a aminokyselín, proteínu.

Predaj, E-shop. Ponúkame predaj dentálnych potrieb: - zubné a medzizubné kefky - zubné pasty - ústne vody a gély - špeciálne produkty Súkromná stomatologická ordinácia: - stomatológia zachovná, estetická, protetická, chirurgická - paradentológia - dentálna hygiena.

Zákazková výroba koženej galantérie, peňaženky, kabelky, opasky.

Výroba: - pánske košele - spoločenské, klasické, uniformné, profesijné, na voľný čas, športové - dámske blúzky košeľového strihu - kravaty - pánske pyžamá, dámske nočné košele.

Predaj, maloobchod, bioprodukty, e-shop: -ekodrogerie -biokosmetika -dárkové sady, darčeky -bio potraviny -potravinové výživy -prírodné kozmetika -Fair Trade.

Švec - obuvník. Oprava obuvi. Výroba kožených opaskov. Zberné miesto na opravy obuvi: - Holešov, Dr. E.Beneša 3 - Moja trafika.

Zákazková výroba drevených dekorácií a laserové gravírovanie dreva. Dodávame vianočné, valentínske, veľkonočné dekorácie, ale aj prívesky, rámčeky, magnety a ceduľky s textom na prianie.

Najväčší domáci chovateľ moriek. Distribúcia vlastnou dopravou priamo ku spracovateľom, predajcom a spotrebiteľom po celej SR. Ekologický spôsob chovu, BIO mäso. produkty: -chladené / mrazené morčacie BIO mäso -krůtí BIO prsia -krůta celá bez drobov -krocan celý bez drobov -krůtí prsia -medailon -ořez svetlý na čínu -ořez tmavý na ...

Petr Cymorek prevádzkuje niekoľko predajní a eshop so zábavnou pyrotechnikou. Predávame výrobky niekoľkých renomovaných dovozcov zábavnej pyrotechniky. Našimi zákazníkmi je mnoho obchodníkov, ktorým dodávame vybraný tovar. Máme aj tisíce spokojných zákazníkov, ktorí nakupujú priamo v našich predajniach alebo internetovom obchode. Ponúkame viac ...

Fitcentrum. Sauna s ochladzovacím bazénom. Solárium. Predaj: - doplnky výživy - vitamíny - potreby na cvičenie. Služby osobného trénera a masáže. Športové programy pre študentov a zamestnancov. Lyžiarske kurzy.

Velkoochod, maloobchod spojovacieho materiálu. Kovoobrábanie, kovovýroba. Spojovací materiál. Zámočnícke práce. Galvanizácia kovov.