Výroba, predaj: - papierové obaly, tašky, vrecká (100% ekologické). Potlač: - papierové tašky a vrecká - reklamné papierové tašky.

Výroba a predaj vín, vináreň. Po predchádzajúcej dohode posedenie pri víne s občerstvením. Ochutnávky, degustácie do 30 osôb. Fľašové aj sudové vína. Sauvignon, Zweigeltrebe, Rizling rýnsky, Rulandské biele, Rulandské modré, ...

Vyrábame a predávame vína v obci Dolní Dunajovice na južnej Morave a používame pri tom moderné a šetrnú technológiu. Máme širokú ponuku vín. Ponúkame degustácia vín a tiež prevádzkujeme vlastný vinotéku.

Zlatníctvo U Synagógy Ponúkame šperky: - zlaté - strieborné - oceľové - briliantové - Swarovski Tiež máme pripravenú bižutériu, hodinky a šperkovnice.

Výroba, výrobca, šitie: - opláštenie, plachty - látkové, nepremokavé kryty - plachty na stánky, prístrešky - športové tašky, batohy na mieru - automotive (textilné insertmi, Multibagy, opláštenie paliet).

Spoločnosť GUMOTEX Coating, s.r.o. sa zaoberá výrobou svetlých, tmavých a farebných gumárenských zmesí. Vyrábame aj nánosované tkaniny pre širokú škálu aplikácií našich externých klientov, ale aj na interné využitie pri výrobe lehátok, a hlavne našich legendárnych nafukovacích člnov. Gumárenské zmesi: Vyrábame viac ako 200 rôznych typov ...

Výroba, internetový obchod, predaj: - kočíky - autosedačky - dojčenské potreby - výrobky pre deti.

Servis, revízia: -plynové kotly. Revízia: -elektrických zariadení. -elektrorevízia. -plynových spotrebičov. Rekonštrukcia kúpeľní.

Výroba, predaj: - múka, mletie pšenice a raže - spracovanie obilnín.

Výroba sypkých zmesí pre pekárne, cukrárne, gastronómiu a ďalší potravinársky priemysel, aj pre konečných spotrebiteľov.

AUTOMAX Martin Kantor Třinec (bývalý AMK SVAZARM) Autoopravovňa, autoservis, oprava, servis: - mechanické opravy osobné a dodávkové automobily - generálne opravy (motory, prevodovky, nápravy, brzdy) - autoelektrikárske práce - výmena olejov - montáž autorádií - nastavenie a diagnostika motorov. Pneuservis, oprava, servis, ...

Cukráreň. Výroba, predaj, maloobchod: - zákusky, torty, rezy aj prevedenie DIA (bez cukru) - svadobné torty, koláče.

Online predaj dámskeho talianskeho oblečenia.