Oddýchnite si alebo si poriadne zašportujte v niektorom z rekreačných či športových zariadení. Môžete si vybrať z mestských športových a rekreačných centier, horských stredísk alebo zo zariadení ležiacich blízko vodných plôch s bohatým športovým využitím.

Dodávka, montáž: - posilňovacie stroje - bežecké a veslárske trenažéry - solária - vírivky - stoly pre stolný tenis - športové vybavenie pre školy. Fitness bazár.

Predajňa športových potrieb. Športcentrum Avion je moderne vybavený areál s rodinnou atmosférou. Ponúkame rôzne možnosti športového vyžitia a to najmä kurty na tenis, bedminton a spinningové bicykle. Sme súčasťou najväčšieho obchodného centra v Prahe a ČR - OC Letňany. Všetky naše haly sú jedinečné nielen vďaka priesvitným stropom, ktoré po ...

Veľkoobchod, maloobchod, internetový obchod, e-shop: - drogéria, šport, darčeky pre deti, dospelých, tašky, batohy....

Nákup a predaj - športový tovar Údržba záhrad

Predaj, eshop: - golfové potreby - golfové vybavenie.

Predaj: -jazdné bicykle -cyklopotreby -športové potreby -hračky

Rehabilitačné a psychomotorické náradie a hračky. Šlapátka a chodúle. Rolovacie dosky.

Predaj - bicykle Záručný aj pozáručný servis - bicykle Predaj - športové potreby

Predaj vybavenie pre bojové športy ako sú box, kick box, thai box, MMA. Ponúkame predovšetkým boxerské rukavice, lapy, chrániče, boxovacie vrecia a lopty. Ďalej ponúkame doplnky a oblečenie Lonsdale a iné.

Predaj športových potrieb. E-shop.

E-shop: - akustické peny a materiály. Predaj a požičovňa discgolfových košov a vybavenia. Tréningy discgolfu. Finančné poradenstvo inak.

Výroba, predaj, veľkoobchod, maloobchod, šitie: -plavky, plážové a fitness oblečenie -BEACHWEAR -športové oblečenie pre cyklistiku, triatlón, atletiku a gymnastiku -SPORTSWEAR -bielizeň (bielizeň). Obchodný dom. Predaj: -obuv, topánky -drogéria -farby, laky -domáce potreby -športové potreby.

Kompletná dodávka a montáž na kľúč bowlingovej a kolkárskej dráhy, herné centrá: -bowlingová a kolkárska dráha, centrá, kolky, kolky, kolky -vývoj, výroba a rekonštrukcia, opravy elektroniky kužeľov a bowlingov -vysoká kvalita použitých materiálov, trvanlivosť, odolnosť -moderný dizajn -rýchly a lacný servis -odborné zaškolenie ...

Potrebujete vybavenie na bojový šport? Obráťte sa na nás! Sme spoločnosť, ktorá ponúka všetky doplnky a vybavenie pre bojové športy, ktorá bola založená roku 1999. Ponúkame chrániče, boxovacie vrecia, kimona, bloky, zbrane, športové ortézy, ale aj výživové doplnky a vybavenie na florbal. Všetko za bezkonkurenčnú cenu. Rozvoz tovaru zadarmo po ...

Predaj, e-shop: - plavky a plavecké pomôcky - plavecké potreby - potápacie potreby - vodné pólo.

Internetový a kamenný obchod, predaj: kompletného hokejového vybavenia (korčule, helmy, mreže, plexi, chrániče ramien, holení, lakťov, rukavice, nohavice, hokejové palice, shafty, čepele, tašky, nože, holdery). Značky RbK, CCM, Nike Bauer, Easton, Itech, Mission, TPS, Hejduk, Opus, Botas. E-shop.

Športové štúdio lekcie -kickboxu -aerobicu Predaj -odevy a vybavenie pre bojové športy

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Sprostredkovateľská činnosť Poskytovanie telovýchovných služieb.

Lyžiarska a snowboardová škola. Požičovňa športového vybavenia. Organizovanie firemných akcií. Organizovanie kurzov pre inštruktorov lyžovania.

Sortiment: - domáce potreby - náradie pre domácich majstrov - kancelárske potreby - náradie pre záhradkárov - športové potreby - textil - umelé kvety, rastliny, stromy - keramické aj plastové kvetináče a nádoby - rohože, podložky, prestieranie z prírodných materiálov - dekoratívne predmety do bytov a kancelárií - vianočné ...

Internetový predaj, e-shop: - športové potreby - bežecká obuv, nazúvaky, topánky do vody, boxerské rukavice, debničky na step, posilňovacie kliešte, švihadlá, činky, kimona, termobielizeň, plavky a ďalšie.