Každé profesionálne aj rekreačné ihrisko či športovisko by malo disponovať futbalovými bránkami, sieťkami, striedačkami, lajnovačkami, vápnom a farbami, časomierou, tabuľami na striedanie aj rohovými zástavkami. Miera vybavenia závisí na druhu športu.

Zákazková výroba: - detské ihriská, hojdačky - stoly a lavice - psie koterce a búdy - záhradný nábytok. Zameriavame sa na výrobky z guľatiny a používame kvalitné spojenia závitovými tyčami.

Tesárske práce: - drevostavby konštrukcia na detské ihrisko - hrady na detské ihriská - šmykľavky - rozhľadne - pieskovisko. Internetový obchod: - hojdačky - preliezky - pieskovisko - domčeky. internetový obchod: korkové stavebnice a sety kinetický piesok kúzelný piesok bubber - pena na modelovanie.

Výroba, predaj, : - školský nábytok - školské tabule, nástenky - vybavenie školských šatní - kancelársky nábytok - špeciálne učebne, katedry. Montáž, renovácia: - školská tabuľa - parkety pre telocvične. Maloobchod, predaj: športové náradie a načiní. upratovacie práce, tepovanie kobercov.

Špecializovaná športová firma. Výroba, výstavba, dodávateľ, poradenstvo, realizácia: - ihrísk (ihrisko) na vonkajšie účely - ihrisko môže byť realizované až pre 11 športov - florbalové mantinely - bedmintonové ihrisko (kurty), povrchy pre bedminton.