Športovanie sa nezaobídete bez vhodného oblečenia. Dámske, pánske aj detské športové oblečenie zo savého a pružného materiálu na cyklistiku, korčuľovanie, tenis, futbal, lyžovanie alebo na behanie. Športové oblečenie vo všetkých veľkostiach a farbách.

Široký sortiment špičkového tenisového vybavenia ponúka vo svojom e-shope a taktiež kamennej predajni firma TENIS SERVIS. Nájdete u nás dámske, pánske aj detské športové odevy, rakety na tenis, squash, bedminton, tenisové loptičky, tašky, batohy, tenisové výplety a mnoho ďalších produktov. Zaisťujeme tiež servis tenisových, bedmintonových aj ...

Milujete módu? Pripadajú Vám všetky produkty ponúkané v Českých obchodakoch ako cez kopirák? My to cítime rovnako a preto sme sa rozhodli Vám ponúknuť originálnu kolekciu dámskeho oblečenia. Výber tých najzaujímavejších položiek z celého sveta teraz u nás! Predávame šaty, topy, tričká, overaly, svetre, legíny, plavky...

Svet zdravia a športu: - veľkoobchodný a e-shopov predaj - zdravá výživa - vitamíny a minerály - športová výživa - oblečenie - vybavenie - rastlinné nápoje - hodinky - analógové aj módne

Výroba, predaj: -Športové lopty-volejbal, basketbal, futbal, hádzaná, medicínsky lopty -textilní, turistické, horolezecké, kožené ruksaky -Športové, cestovné, školské a iné tašky -bezpečnostné a zdravotné pomôcky -brašnářské a galantérne výrobky.

Výroba: -Športové dresy. -hokejové, futbalové dresy. -cyklistické dresy.

Výroba, šitie, predaj, e-shop: - športové dresy na zákazku - futbalové, hokejové, motokrosové, atletické, hasičské dresy - tímové čiapky - teplákové súpravy.

Štartové čísla. Vlajky a vlajočky. Športové oblečenie. Špeciálna tlač. Flock. Termotransfer. Tlač štítkov.

Výroba: - štartové čísla - výroba pracích symbolov a etikiet - symboly údržby pre výrobcov - dresy, minidresy, vlajky, vlajočky - tričká s potlačou - Fan šály, minitričká a mini dresy.

-Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov.

Predaj, e-shop -značkové športové oblečenie, obuv, vybavenie pre letné a zimné športy -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.