Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

DOBE - CAR s.r.o. je autorizovaným dealerom vozidiel Škoda, Fiat s klientelou z okolia miest Zlín, Holešov, Bystřice pod Hostýnem. Na predaj je široká škála modelov, poskytujeme autorizovaný servis aj testovacie jazdy. Zameriavame sa na predaj automobilov nových aj ojazdených. Našim zákazníkom umožníme predvádzacích jazdy, usporadúvame zaujímavé ...

Maloobchod, predaj: - bicykle - lyže - športové potreby. Servis: - kolesá - lyže Požičovňa: - lyžiarske a snowboardové vybavenie

E-shop - potreby a doplnky pre cheerleading a mažoretky - kostýmy, oblečenie - paličky - čižmy, obuv - pomponem - tašky, vaky.

Firma York šport s.r.o. ponúka funkčné športové oblečenie a potreby značky MERCOX, ktoré si buď môžete zakúpiť na našom eshope alebo ich nájdete na našej predajni v Kroměříži. Nájdete tu všetko od turistického oblečenia a potrieb cez trekingovú obuv, trekové palice, bundy, nohavice, čiapky, rukavice až po horské bicykle, rybárske či lyžiarske ...

Sieť internetových obchodov. Eshop, predaj: - športové potreby - vybavenie pre tenis, squash, badminton, volejbal, cyklistiku, lyžovanie - športové oblečenie, obuv. Sortiment zn. Wilson, Head, Babolat, Merrell, Teva, Mizuno, New Balance, Uvex, Salomon, Oakley, Dolomite, Herman, Stiga, Saucony, Suuno, Atomic, Leki. služby: - vypletanie ...

Servis lyží na moderných strojoch značky Wintersteiger. Sužby: - oprava, voskovanie sklznice - brúsenie hrán - nastavenie viazania - bootfitting.

Internetový obchod, e-schop babolatstore.cz: - Babolat vybavenie na tenis, bedminton - Tretorn potreby pre tenis, gumová obuv - Stiga - potreby pre stolný tenis.

Internetový obchod, predaj, eshop,: - batohy, tašky, vrecká - deky, spacie vaky - detské oblečenie - hračky a doplnky - osušky, uteráky, pončá, župany - vankúšiky - obliečky do postieľky - obliečky bežné pre teenagerov, licenčné - doplnky do auta - poťah bezpečnostného pásu, slnečná clona, ochrana sedadlá - potreby na bicykel - ...

Internetový obchod, eshop, predaj: Výrobca zákazkového funkčného športového oblečenia a doplnkov. Potlač textilných látok, trik dresov a oblečenia, reklamná činnosť.

Zákazková výroba funkčného športového oblečenia, internetový obchod, e-shop, predaj: -Športové oblečenie, oblečenie pre voľný čas (Polartec, ThermoCool, CoolMax) -dresy, bundy, mikiny, nohavice, bežecké kombinézy pre biathlon -čiapka, šatky, multifunkčné šatky, čelenky, -Športové potreby -Nerez kempingové riadu.

Zámočníctvo. Výroba: - rybárskych potrieb. modelárstvo: - výroba zavážacích lodiek. Súkromný rybársky revír akože. Športový rybolov. Chov a predaj rýb. Služby v poľovníctve.

Maloobchod, predaj, servis, opravy, oprava, opravovňa: -jízdní kolesá LEADERFOX, GIANT, AMULET, DEMA, SUPERIOR -náhradná diely -cyklodoplňky -koloběžky -Športové výživa -Detská kolesá Stavanie, zostavenie, montáže: -jízdních kolies na zákazku Zimná otváracia doba (október - február): - Po-Pia 9-17.30; So 9-11.30.

Internetový obchod www.bike-centrum.cz je eshop so zameraním na predaj bicyklov značiek CTM, Rock Machine a Kona, elektrobicyklov značiek Lectron, Leader Fox a Spirit, zakúpite u nás aj náhradné diely na elektrobicykle. Máme kompletnú ponuku cyklistického príslušenstva a doplnkov pre cyklistov. Elektrobicykle rozvážame firemným vozidlom po celej ...

Predajňa a servis bicyklov: - bicykle Superior, Ghost, Focus, Scud, MRX - odrážadlá First Bike - kolobežky Crussis. predaj: - športové potreby - prémiové moto topánky SIDI. Predajňa o ploche 230 m2.

Spoločnosť MADENYS s.r.o. je distribútorom fitness doplnkov, potreby pre fitness a kulturistiku dodáva v SR. Dodávame fitness rukavice, kulturistickej pásy, neoprénové opasky madmax, bandáže pre športové účely aj kompresný oblečenie. Veľkoobchod je v Holešove neďaleko Zlína, Kroměříža. Prevádzkujeme e-shop madmax-shop.cz. Veľkoobchod, ...

Eshop, internetový predaj: - outdoorová obuv.

Špecialista na športové oblečenie. Výroba športového cyklistického oblečenia na zákazku: -cyklistické dresy -kraťasy s trakmi aj do pásu -ľahké aj zimné cyklistické bundy. Internetový predaj, eshop, eshop: - kombinézy, dresy, kraťasy, bundy.

Výroba, predaj, e-shop - tanečné kostýmy na zákazku - tanečné oblečenie.

Predaj, e-shop: - dámske a pánske značkové oblečenie - Oakley, Meatfly, Ferrari, Puma a ďalšie - snowboardy, topánky a prilby na snowboard.

Výroba, internetový predaj, eshop: -textilního tovaru: -Detská textil - vankúše a prikrývky do postieľok a kočíkov, kojeneckých zavinovačiek a baby vakov -bytový textil - hotelový textil - plachty, obliečky, prikrývky, vankúše pre materské škôlky - teplákové súpravy, športové dresy.

E-shop, predajňa, požičovňa pre: - outdoor - horolezectvo - vodáctvo - turistiku - kempovanie.