Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Výroba, šitie, predaj, e-shop: - športové dresy na zákazku - futbalové, hokejové, motokrosové, atletické, hasičské dresy - tímové čiapky - teplákové súpravy.

Kamenné predajné športové oblečenie Ultimate Sports v Olomouci je oficiálnym predajcom americkej športovej značky Under Armour a značky Oakley.

HC Draci Šumperk, hokejový klub. Hokej Šumperk 2003. HC Šumperk. Nábor mladých talentovaných športovcov za účelom komplexného športovo vzdelávacieho procesu so špecializáciou na ľadový hokej. Predaj, servis: - športové potreby a vybavenie na hokej, in-line hokej, florball.

Predajňa pre cyklistiku a lyžovanie. Predávame horské, trekingové a cestné bicykle, elektrobicykle a vybavenie a doplnky pre cyklistiku. Vykonávame servis kolies a elektrobicyklov. V zimnom období vykonávame servis, brúsenie a voskovanie lyží aj bežiek a predávame lyže, bežky a snowboardy.

Predaj: -jazdné bicykle -náhradné diely a vybavenie pre cyklistiku -cyklistické doplnky.

Výhradný dovozca a veľkoobchod cyklistického tovaru, cyklocentrum: BBB - doplnky na bicykle a vybavenie pre cyklistov Echowell - cyklocomputery a pulzmetre Felt - bicykle. Pobočka: Palackého 22 Olomouc Tel.:585418156; 773020405

Predaj a požičovňa značkových kolobežiek pre deti, dospelých aj seniorov vrátane príslušenstva.

Výroba, e-shop: - viazacie materiály a doplnky na muškárenie

Cyklo Sport VEGO v Olomouci sa už od roku 1992 zameriava na predaj lacných bicyklov vrátane ich opravy a servisu. V našej predajni si vyberiete zo širokého sortimentu cyklistického vybavenia pre celú rodinu - náhradné diely na bicykle, vozíky, oblečenie pre cyklistov alebo výživu pre športovcov. Vždy robíme všetko preto, aby boli naši zákazníci ...

Bazár. Zaoberáme sa predajom rôzneho sortimentu. Starožitnosti, obrazy, bicykle, elektroniky, zlata, striebra, veľký výber zánovného nábytku, drobné technické veci, keramika a ďalšie. Záložáreň- Diskrétnosť, nízka úroková sadzba.

GM SPORT Olomouc BEŽKY - LYŽE - SNOWBOARDY - predaj - bazár - servis. Požičovňa lyžiarskych potrieb - požičovňa lyžiarskych setov už od 590 Kč (lyže, topánky, palice, prilba). Predaj - výhodné nové bežkové sety (bežky, viazanie, topánky, palice) už od 1.990 Kč. Ponúkame nové aj použité lyže, snowboardy, bežky značiek Sporten, Skol, Blizard a iné. ...

Služby: - oprava, servis bicyklov - brúsenie korčúľ - skiservis, servis lyží.

Predaj: - elektrobicykle - elektroskútre pre seniorov - detské elektrovozidlá Posilňovňa.

Predaj: - rybárske potreby. Komisný predaj, internetový obchod e-shop.

Predaj: - oblečenie a doplnky pre šport, outdoor a voľný čas (turistika, cykloturistika, atletika, bežky, plávanie). Zastúpenie: - ALPINA, ASICS, AXON, COLUMBIA, CRAFT, SWIX, FERRINO, SAUCONY, SENSOR, SPORTEN, ZAJO, TATONKA a ďalšie.

Štartové čísla. Vlajky a vlajočky. Športové oblečenie. Špeciálna tlač. Flock. Termotransfer. Tlač štítkov.

Maloobchod, predaj, oprava, servis, - bicykle- predaj opravy - lyže - predaj, servis, požičovňa - požičiavame lyže + topánky na sezónu od 990 kč

Veľkoobchod a maloobchod so športovým vybavením, vybavenie pre ľadový hokej, floorbal a inline. Poradenská a konzultačná činnosť, spracovanie odborných štúdií a posudkov Opravy a servis športového vybavenia, špeciálne potrieb pre ľadový hokej a kolieskové korčule.

CYKLO Oficiálny distribútor kolies značky AUTHOR, SUPERIOR, DAMA ŠPORT, PELL´S, CTM, ELEKTROKOLA Predaj, servis, e-shop: - bicykle, elektrobicykle - prestavby na e kolesá - cyklo doplnky - cyklo oblečenia - cyklo topánky - kvalitný a kompletný servis bicyklov - servis odpružených vidlíc, tlmičov.

Predaj bicyklov príslušenstva a náhradných dielov. Vysoká kvalita, výhodné ceny. Kvalitné kolesá Trek, Author. Predaj, servis: - bicykle (krosové, cestné, horské, detské) - náhradné diely, príslušenstvo - opravy kolies.