Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

E-shop: - športové oblečenie a potreby - sedacie vaky - trampolíny - outdoorové vybavenie

-Velkoobchod a maloobchod -Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných -Výroba, opravy a údržba športových potrieb, hier, hračiek a detských kočíkov -Výroba bicyklov, vozíkov pre invalidov a iných nemotorových dopravných prostriedkov Poskytovanie alebo sprostredkovanie spotrebiteľského úveru

Internetový obchod, e-shop: - outdoorové vybavenie, odevy, obuv.

Predaj - golfové príslušenstvo a zariadenie pre hráčov.

Predaj, e-shop - športové vybavenie na futbal - kopačky - lopty - športové oblečenie na tréning.

Internetový obchod, e-shop: - dámske, pánske, detské plavky - plavecké okuliare - kúpacia čiapka - plutvy.

Maloobchod, predaj: - športové odevy - outdoorové vybavenie - batohy, topánky - elektrobicykle. Požičovňa, prenájom: - horské bicykle - elektrobicykle - vozíky za bicykel - palice pre Nordic Walking.

Eshop Kolobežky pre deti, kolobežky pre dospelých a hojdacie siete a hojdacie sedačky, ale aj ďalšie vybavenie pre voľný čas a rekreáciu. Ide napr. o dnes veľmi populárne odrážadlá pre deti, detské bicykle, vybavenie na petanque, kroket, baseball, skateboard a tiež samonafukovací matrac.

Veľkoobchod, predaj - pracovné odevy - športové odevy - obuv. Šijacia dielňa - potlač a výšivky.

Internetový obchod, eshop, e-shop, predaj: - vybavenie, obuv a oblečenie pre pobyt v prírode, lezenie, prácu vo výškach a skialpinizmus. Značky - Devold, Chillaz, Warmpeace, Tilak, Bergans, Meindl, Direct Alpine, Singing Rock alebo Petzl.

Výroba, predaj: - oblečenie na voľný čas, domáce oblečenie - tričká, polokošele, blúzky, tepláky, pyžamá, nočné košele, trenkoslipy - oblečenie v nadmerných veľkostiach - športové oblečenie.

Krejčovstvo, šitie, výroba: - športové oblečenie - dresy na futbal, hokej, aerobic, závodné tancovanie, krasokorčuľovanie.

Poskytovanie služieb lyžiarskej verejnosti: - predaj zjazdového a skialpového vybavenia - servis lyží, snowboardov a bežiek na strojoch Montana - požičovňa lyží, snowboardov, bežiek a skialpov

Výroba a e-shop rybárskych nástrah a návnad - boilies vyrábame v piatich odlišných líniách. Výrobňa: Červenoves 70, Smidary 503 53.

Výroba hokejových čepelí a shaftov. E-shop - hokejové čepele - hokejové shafty - kompozitové hokejky - rukavice - reklamné oblečenie značky INHO.

E-shop, internetový obchod - vybavenie na slackline - popruhy - slackline sety - kladky, kotviace slučky, kotviatka, karabíny, šekly - čiapka, čiapky.

Dovoz, predaj, e-shop: - plastové boxy - kufre na náradie - plastové, hliníkové - vodotesné boxy - organizéry, krabičky - rybárske kufre a batohy.

Maloobchod, e-shop: - outodoorové vybavenie - športové oblečenie - obuv - batohy - lyžiarske vybavenie.