Do prírody je nutné mať kvalitné outdoor vybavenie. Kempingové vybavenie ako stany, spacáky, karimatky, GPS navigácie, horolezecké a vodácke vybavenie, cestovné chladničky, solárne nabíjačky, vysielačky a repelenty vám umožnia a spríjemnia pobyt v prírode.

Veľkoobchod, maloobchod, predaj: -športové oblečenie.

Army Store - nákup a predaj vojenských vecí - výstrojné súčiastky.

Predaj, e-shop -outdoorové vybavenie - campingový riad - horáky - variče - grily.

Predaj: - športové potreby - outdoorového oblečenia

Predaj, e-shop: - športové potreby - outdoorové vybavenie - florbal, lyže, cyklistika

Predaj, e-shop - nože - grily - e-cigarety - hodinky - outdoorové potreby a vybavenie - hodinky.

Internetový obchod s náradím a pracovnými pomôckami pre domácich majstrov, autodoplnky, outdoor vybavenie, drobnou elektronikou, potrieb pre dom a záhradu.

Zmenáreň valút. Požičovňa elektrobicyklov, kolobežiek, nordic blading korčulí SKIKE, snežníc, terénneho kočíka SPEKO, palíc a turistického vybavenia pre Jeseníky.

Výroba oblečenia a vybavenia pre outdoorové športy - horolezectvo, turistiku, pre vodákov, kolobeh ai.

Výroba outdoorového vybavenia z materiálov GORE-TEX ®, Windstopper ®, Polartec Powerstretch ® a Power Shield ®. Distribúcia obuvi Meindl, prípravkov Fibertec. Firemná predajňa: - Žerotínova 41, Šumperk - Lidická 3, Praha 5 (predajňa Tilak) - Ľudická 1, Praha 5 (predajňa Meindl)

Predaj, veľkoobchod, e-shop: -firemná zákazková výroba, nášivky, logo firmy -športové oblečenie -bundy, bunda, outdoor -vesta, vesty, nohavice -turistické návleky na bežky a pohorky -čiapka -detské outdoorové oblečenie, bundy, nohavice -sekundové stany, spacáky -termoprádlo

Výroba: - vybavenie do prírody: - stany - celty - stany ku karavanom - vojenské hangáre.

HUMI OUTDOOR je česká spoločnosť, ktorá sa zaoberá vývojom, výrobou a distribúciou oblečenia a vybavenia pre náročné športové aktivity aj voľný čas. Náš sortiment: - Hardshell: Bundy, Nohavice - Softshell: Bundy. Nohavice - Fleece Polartec 200 PowerStretch - Vetrovky: Bundy, Nohavice - Letná kolekcia: Košele, Nohavice.

Predaj, e-shop: - športový tovar - športové oblečné - stany, spacáky

Predaj, e-shop - outdoorový tovar - stany - batohy - spacáky - obuv - oblečenie.

Zaoberáme sa predajom outdoorového a kempingového vybavenia na pobyt v prírode.

- VERAMODA Výroba Goretexových odevov. -certifikovaný výrobca Služby: - poradenstvo v odevnej výrobe - sprostredkovanie obchodu a služieb.

Internetový obchod so športovým tovarom. Letné aj zimné športy, vybavenie in-line, horské bicykle, fitness výživa, lyže, snowboard - výdajné miesto Blansko.