Bicykle horské, trekingové a krosové sa radia medzi základné typy bicyklov. Nezabudnite si okrem bicykla zaobstarať aj potrebné príslušenstvo v podobe cyklistickej prilby, rukavíc, pohodlného dresu, stojanu, košíka, držiaku na drobnosti a odolného zámku.

predaj - horské a trekingové bicykle APACHE, SUPERIOR, CTM, SILENCE - detské bicykle PIRANHA opravy - Bicykle

FastBike s.r.o. sa zameriava na predaj, servis a prestavby elektrobicyklov a prevádzkuje e-shop s elektrobicyklami, trojkolkami a príslušenstvom.

Predajňa so športovým tovarom. predávame vybavenie pre zimné športy - lyže a snowboardy, lyžiarske i snowboardové topánky a tiež helmy a paličky. V letnej sezóne u nás zakúpite kolesá, elektrobicykle a náhradné diely a príslušenstvo. Požičiavame lyžiarske vybavenie pre deti a dospelých.

Bicykle MYSTIC BIKE predaj: - bicykle: Opravy, servis bicyklov.

Predaj, servis a opravy bicyklov. maloobchod: - kolesá - elektrobicykle - cyklistické oblečenie - brašne na kolesá.

Bike Garage - služby Cykloservisy a predajňa kolies aj kolies na mieru

Predaj, e-shop, oprava, servis: - elektrobicykle - prestavbové sady - náhradné diely Repase akumulátorov (batérií) pre elektrobicykle.

Služby: - oprava, servis bicyklov - brúsenie korčúľ - skiservis, servis lyží.

Predaj: - elektrobicykle - elektroskútre pre seniorov - detské elektrovozidlá Posilňovňa.

Opravy bicyklov všetkých druhov veku a značiek. Stavba kolies na zákazku. Servis do 24hodín. Remeselneme práce. Všetok servis okolo domácnosti a kancelárii: - elektro, voda, kúrenie, maľovanie, murárske práce, a všetky činnosti vo vašom dome, byte, kancelárii, obchode. Správa a údržba nehnuteľností. Stavebné práce.

Maloobchod: -jazdné bicykle -športové potreby.

Predaj, e-shop -značkové športové oblečenie, obuv, vybavenie pre letné a zimné športy -kolekcia pre šport, voľný čas, turistiku a cestovanie.

Predaj: -jazdné bicykle -cyklopotreby -športové potreby -hračky

Servis, stavba, predaj elektrobicyklov, trojkoliek, elektrotrojkoliek a bicyklov.