Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Maloobchod, predaj, e-shop: -dámske a pánske oblečenie -batohy -športové oblečenie -lyže

Predaj, maloobchod, oprava, servis: - bicykle

Spoločnosť RIDER Sport ponúka profesionálny cykloservis, skiservis, požičovňu lyží a snowboardu - bike & snow shop. Ponúkame širokú ponuku cyklo vybavenia. Pre zimnú sezónu zaisťujeme: - skiservis a požičovňa zimného vybavenia - predaj zimných doplnkov a vybavenia. Ďalej sa zaoberáme autorizovaným predajom a servisom bicyklov. Tovar si ...

Výroba: -textilné etikety -nášivky -textilné samolepiace etikety -papierové samolepiace etikety -plastové nažehľovacie obtlačky -ručná výroba vlajok -športové oblečenie, štartové čísla. Potlač textilných reklamných predmetov.

Predaj: -autodiely -náhradné diely na vozidlá všetkých značiek -autodoplnky -akumulátory -mazivá a technické kvapaliny -technické spreje a opravné autolaky -kopírovanie autokľúčov a čipových autokľúčov -jazdné bicykle.

Sme malá rodinná spoločnosť, ktorá služby v oblasti šitia na zákazku ponúka viac ako 30 rokov. Máme bohaté skúsenosti a radi sa s vami o ne podelíme. Športové úbory. Spoločenské oblečenie. Garancia-istota pre Vás. Pokiaľ sa Vám stane, že niektoré z našich ošatení Vám nesedia, tak nezúfajte a obráťte sa na nás. Radi Vám urobíme dodatočné ...

Predaj, servis a opravy: -jazdné bicykle -horské, trekingové a cestné bicykle -detské, dámske, pánske bicykle -potreby pre cyklistiku -jazdné bicykle na splátky.

Predaj, e-shop, kamenný obchod: - rybárske potreby pre športový rybolov - ponuka sortimentu pre kaprárinu, prívlač, plávanú, feeder, lov sumcov a morský rybolov.

Maloobchod, veľkoobchod, predaj: -rybárske potreby -kŕmenie na ryby -rybárske prúty -oblečenie pre rybárov .

Fitcentrum: -aerobic -posiľovňa. Solárium. Masáže. Fitness shop. Veľkoobchod, maloobchod, zásielková služba: -oblečenie pre kulturistiku a fitness značky NEBBIA -doplnky výživy značky OMEGA -proteín-sacharidové nápoje -iónové nápoje -aminokyseliny -Creatín -Pyruvať. Poradenská činnosť.

Kurzy: - lyžovanie - snowkiting - freestyle snowboarding Požičovňa: - lyže - snowboardy

Maloobchod, predaj: - náhradné diely na automobily - autodoplnky - motocykle - bicykle - autodoplnky.

Internetový obchod -produkty na hubárčenie a zber lesných plodov

Fitness centrum - posilňovanie - vypracovanie tréningových a stravovacích plánov - spinning. Predaj - športová výživa - športové oblečenie.

Maloobchod: - športové potreby - vybavenie pre futbal

Vodácka požičovňa - vodácke vybavenie - lode, plavidlá - veslá, pádla - kanoe - kajaky - rafty - stany, spacáky, vaky - autopríslušenstvo.

Predaj, maloobchod, e-shop: - bicykle, dresy, náhradné diely - oprava, servis bicyklov

Internetový predaj bicyklov a rámov Fondriest, TORPADO Spyder, Can Bums, komponentov SRAM, Campagnolo a ďalších výrobcov.

Organizovanie táborov pre deti a mládež - 30 stanov - 2 hangáre E-shop - outdoorové a tábornícke vybavenie - batohy - cyklobrašne - fusaky - pláštenky - puzdrá na nože a mačety - spacáky extrémne, na leto, na zimu - stany na podsadu - hangáre - teepee - variče campingové, na drevo, turistické, táborové.

Predaj, maloobchod, oprava, servis: -jazdné bicykle dámske, pánske a detské -športové potreby pre cyklistov (prilby, rukavice, okuliare, ...) -bežky -zjazdové lyže

Predaj, e-shop: - vybavenie pre hokej

Predaj športových potrieb: - športová obuv - trekkingová, turistická (pre voľný čas), bežecká, tenisová, sálová, fitness, kopačky, topánky na basketbal, sandále, papuče, kolieskové korčule značky HI-TEC, OLYMPIKUS, AKU, DIADORA, NEW BALANCE, ALPINA, KANGA ROOS, ACER, WOLF, PACIFIC, GARMISH, DOLOMITE, POWER - vložky, šnúrky, impregnácia - ...

Maloobchod, predaj: - športové oblečenie a náčinie - lyže - lyžiarske potreby a oblečenie.