Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Výroba, veľkoobchod, maloobchod, e-shop: - dámska spodná bielizeň - podprsenky - nohavičky - komplety - dámske plavky.

Výroba, veľkoobchod, predaj: - trojuholníky do rámu kolesa - dvojbrašne a trojbrašny na nosič kolesa - tašky na riadidlá - mapníky na bicykle - obličky - podsedlové tašky - závesné tašky na nosič - návleky na nohy - nazúvacie, so zipsom - na lyže a snowboard - obaly, vaky - puzdrá na mobily

Veľkoobchod: -hokejový tovar BAUER, NIKE, NIKE BAUER. Internetový obchod, e-shop.

Výroba, predaj, e-shop - športové dresy E-shop - hokejové vybavenie - výstroj, korčule, hokejky Elitná hokejová škola, hokejové centrum.

Opravy, úpravy, renovácie, znehodnocovanie a ničenie zbraní.

Výroba outdoorového a športového vybavenia - horolezecké vybavenie - laná - úväzky - karabíny, istenie - laná - pracovné postroje - kotviace a istiace pomôcky.

Maloobchod, predaj: -jazdné bicykle -stavba kolies na mieru -lakovanie a repasovanie všetkých druhov rámov. Požičovňa bicyklov. Garančné prehliadky. Bazár bicyklov. Poradenstvo.

Predaj: - vybavenie pre zimné športy - lyže - snowboardy - in-line korčule - outdoorové potreby. Pobočka: - Žďár nad Sázavou, Palachova 2285/39 tel.: 566620260; 775317603.

Predaj a servis bicyklov, lyží, komponentov a ostatných športových potrieb na objednávku

Výroba, veľkoobchod: - blatníky - doplnky na bicykel. Sídlo firmy: - Novoveská 95, Ostrava - Mariánske Hory. Veľkoobchod s vínom a delikatesy

Rybárske potreby U Halibut. Ponúkame široký sortiment rybárskeho vybavenie pre všetky rybárske techniky. Tovar máme vždy skladom. Navštívte nás na predajni alebo objednávajte z e-shopu.