Chcete vyskúšať nový šport? Kúpte si potrebné športové potreby, ako sú pálky, rakety, bicykle, in-line korčule, chrániče, prilby, helmy, palice, lyže, loptičky, košíky, hokejky a ďalšiu výbavu. Stačí vybrať šport a nakúpiť dané potreby od dodávateľov.

Maloobchod, predaj: -rybárske potreby. -rybárstvo.

Firma TM PROFIL Marian Telega prevádzkuje rybárske a lovecké potreby. Zameriavame sa na morský rybolov, najmä na rybárske a lovecké potreby s veľkými predajnými priestormi a veľkým objemom skladových zásob. Prevádzkujeme e-shop na www.rybarlovec.cz s unikátnym motivačným zľavovým systémom pre každého zákazníka.

Maloobchod, predaj, e-shop: - športové potreby - lyže, bežky - športové odevy - outdoorové vybavenie - potreby pre futbal - cyklistické oblečenie, helmy.

Cyklo-Šport Zelenka Pavel Maloobchod, predaj: -kolesá -doplnky pre cyklistiku -športové doplnky.

Cyklošport. Oprava, servis: - bicykle - všetky druhy. Predaj: - bicyklov značiek DEMA, SUPERIOR, GHOST... - náhradné diely a cyklodoplnky - funkčná bielizeň MOIRA.

Výroba, predaj, obchod: -športové potreby, vybavenie, tovar -športové, cestovné, turistické a reklamné tašky, taška, batohy -vaky (obaly) na lyže, lyžiarsku, lyžiarsku obuv a snowboardy - certifikované plávacie vesty, vesta (-pre deti i dospelých -veľkosti S-M L-XL XL-XXL -tréningové, tréningová blúza, blúzky -cykloturistika, ...

Predaj, eshop aj kamenná predajňa. Rybárske potreby: -prúty -navijaky -nástrahy a návnady -iné rybárske potreby -servis pre zákazníkov. E-shop, internetový obchod.

Internetový obchod s inteligentnými zavážacími loďami. Základná výbava zahŕňa farebný sonar, autopilot a satelitný, voliteľná navigácia (GPS, Galileo, Glonass) s 32 voliteľnými miestami (body). Poskytujme tiež záručný a pozáručný servis a technickú podporu.

E-shop: - rybárske potreby - muškárske potreby - viazacie pomôcky - oblečenie. Výroba: - produkty pre viazanie umelých mušiek

Maloobchod, e-shop, servis: - skateboardy, waveboardy - snowboardy - vybavenie pre kiteboarding - kolieskové korčule Požičovňa: - lyže - snowboardy

Výroba športových potrieb pre futbal, florbal, hokej, hokejbal. E-shop - dresy - hokejky - brankárska výstroj - florbalové vybavenie.