Staňte sa členom športového klubu a získajte možnosť športovať za zvýhodnené ceny a zúčastniť sa zápasov a ďalších akcií. Futbalové, florbalové, tenisové, bedmintonové alebo volejbalové športové kluby majú k dispozícii svoje ihrisko a športové náčinie.

Klub dráhového golfu Klub ukončil činnosť k 31.12.2015

Šport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolný tenis - fitness - biliard - šípky - ubytovanie - klubovňa s krbom a obslužným barom - školiaca miestnosť.

Telovýchovná jednota, futbal, tenis, volejbal, rekreačný šport

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, ...

Športový florbalový klub, kompletná veková štruktúra, 19 družstiev hrajúcich súťaže.

Relaxačné centrum pri zimnom štadióne. Športový areál: - krytý plavecký bazén - sauna, masáže - vonkajší vyhrievaný bazén, kúpalisko - bazénik, detský kútik, preliezky, šmykľavky - ihrisko na plážový volejbal, nohejbal, stolný tenis, malú basketbal. Reštaurácia.