Staňte sa členom športového klubu a získajte možnosť športovať za zvýhodnené ceny a zúčastniť sa zápasov a ďalších akcií. Futbalové, florbalové, tenisové, bedmintonové alebo volejbalové športové kluby majú k dispozícii svoje ihrisko a športové náčinie.

Penzión - vybavené apartmány - priestory pre školenia, semináre - jazdiareň - zapožičanie spoločenských hier Jazdiareň Biofarma - chov oviec, kráv.

Klub dráhového golfu Klub ukončil činnosť k 31.12.2015

Športový klub: -jachting, windsurfing, kiteboarding, snowkiting, tenis, vodný motorizmus, vodné lyžovanie.

ŠPORTOVÝ KLUB SLOVÁCKÁ VIKTORIA BOJKOVICE - futbalový klub - krajské súťaže Zlínskeho krajského futbalového zväzu

Reklamná agentúra Športový marketing Športová agentúra Organizátor- športové akcie.

Šport Klub: - 2 squashové dvorce - 2 stoly na stolný tenis - fitness - biliard - šípky - ubytovanie - klubovňa s krbom a obslužným barom - školiaca miestnosť.

Telovýchovná jednota, futbal, tenis, volejbal, rekreačný šport

-Spracovanie dreva, výroba drevených, korkových, prútených a slamených výrobkov -Výroba vlákniny, papiera a lepenky a tovaru z týchto materiálov -Sprostredkovanie obchodu a služieb -Veľkoobchod a maloobchod -Prevádzkovanie kultúrnych, kultúrno-vzdelávacích a zábavných zariadení, organizovanie kultúrnych produkcií, zábav, výstav, veľtrhov, ...

Rekreačný tenis, detské tenisové školičky, závodný tenis, prenájom tenisových a bedmintonových kurtov, organizovanie športových akcií a turnajov, ubytovanie v penzióne, tenis bar, požičovňa, servis a predaj športových potrieb.

-Veľkoobchod a maloobchod Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti bojových umení

Činnosť: -strelecký výcvik -prenájom strelnice. Zaistenie: -príprava na skúšky na zbrojný preukaz. Streľba: -športové -kondičné -rekreačné.

Biliardový klub. Cocktail Šilingrák bar. Prevádzkovanie: - biliardového klubu: - k dispozícii 9 biliardových stolov - 2 karamboly - bare.