Športové haly na prenájom poskytnú dostatočný priestor pre hranie loptových hier a kolektívnych športov. Telocvične je možné prenajímať pravidelne alebo jednorazovo. Je možné v nich organizovať nielen športové akcie, ale aj plesy, bály a rôzne koncerty.

Zimný štadión v Kuřimi. Možnosť prenájmu ľadovej plochy. Korčuľovanie pre verejnosť. Reštaurácia. Ubytovanie s kapacitou 41 lôžok. Súčasťou štadióna je aj reštaurácia a obchod s vybavením pre kraosblusárov.

TJ SOKOL Prštice, z.s. zabezpečuje športové, kultúrne a spoločenské vyžitie mládeže i dospelých. Naším cieľom je rozvíjať nielen u detí pozitívny vzťah k športu, telovýchove a k pohybovým aktivitám. Športová hala disponuje veľkou telocvičňou a vonkajšími tenisovými kurty s antukovým povrchom. Naše športové zariadenia tiež ponúka ubytovanie až pre ...

Športová hala. Posilňovňa. Vonkajšie tenisové kurty.

Kryté tenisové kurty a cvičenie Power Plate. V Brne Šlapaniciach prenajímame tenisové kurty. V zime sú kryté pretlakovou halou so stálou teplotou 16 °C. Ponúkame tiež kondičné cvičenia na prístroji Power Plate.