Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Autocamping, autokemping, chatky. Ubytovanie: -celoročné -kapacita 120 lôžok -dvojlôžková izba tuz.260, -Sk, cudz.480, -Sk -trojlôžková izba tuz.390, -Sk, cudz.720,-Sk -kapacita v chatkách 100 lôžok -reštaurácia, bufet, tenisové kurty, kúpalisko.

Penzión U Pelejových - ubytovanie - ekofarma - sauna - relaxačná zóna.

Miesto pre šport, zábavu a oddych je TENISCENTRUM JIHLAVA, a.s. Už od roku 1997 sme spoľahlivým prevádzkovateľom športového a rekreačného areálu v tesnej blízkosti Českého mlyna. Našim návštevníkom ponúkame 8 vonkajších a 5 krytých kurtov na tenis či bedminton. V ponuke samozrejme nechýbajú ani 2 kurty pre squash. Vítaný je u nás ale každý, ...

Organizujeme letné tábory, športové sústredenia a školy v prírode v krásnom areáli letného tábora Kalich, ktorý je zameraný predovšetkým na šport, zábavu a jeho hlavnou výhodou je prístup do rybníka Kalich. Ubytovanie: disponujeme murovanú budovou s 50 lôžkami a 58 chatami po štyroch lôžkach. Vybavenie: basketbalové, futbalové, dve ...

Organizácia, organizátor: - offroad akcie Pístovské mokrade.

Požičovňa, prenájom: - paintballové vybavenie organizácia: - paintballové akcie pre firmy i skupiny

Lyžiarsky areál: -zjazdovka, dĺžka 360m -dĺžka vleku 356m -prevýšenie 60m -umelé osvetlenie -severný svah -bez umelého zasnežovania -parkovisko pri dolnej stanici vleku.