Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Športové a relaxačné centrum: -tenis -squash -spinning -fitness - kardio zóna -step aerobic -power box -power jóga -fitbox -beach volleyball -beach soccer -petanque -stolný tenis -sauna -solárium -predajňa -reštaurácia. Hotel ***+ -ubytovanie -kapacita 56 osôb -2 apartmány pre 5 osôb -8 apartmánov pre 4 ...

Športové letné aktivity Happy Hill Sochor Pec pod Sněžkou - lyžiarske a snowboardové školy, zimné semináre, freestyle campy, požičovňa zimného a letného materiálu.

Detský tábor - pre deti vo veku od 6 do 16 rokov - postavený v štýle MASH - bývanie vo veľkých vojenských stanoch

Organizovanie - detské tábory Organizovanie - voľnočasové aktivity pre deti

Skiareál - lyžiarske vyžitie pre začiatočníkov a pre rodiny s deťmi

Kurzy: - základný kurz skialpinizmu. Organizovanie skialpinistických akcií, prechodov hôr. Skialpová požičovňa. Zapožičanie, prenájom: - skialpové lyže, topánky, palice - skialpové sety.

Agentúra na zážitky: - mushing - jazdy so psím záprahom - paragliding - rokov balónom - vyhliadkové lety lietadlom - bodyflying - simulátor na Boeingu 737 - hubárčenie s profi hubárom - jazda Hummerom - jazda na motorovej kolobežke - jazda na vznášadle - jazda na velocipede - jazda na historickom motocykli JAWA - ...