Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Kemp Luhy
Kemp Luhy ponúka ubytovanie v bungalovoch, chatkách, vo vlastných stanoch a elektrickej prípojky ku karavanom. V areáli kempu sa nachádza detské ihrisko s hojdačkami, preliezačkami a kolotočom. Mimo ubytovanie nájdete v kempe tiež volejbalové ihrisko a bazén.
Rekreační středisko a kemp Milavy Čapková
Rekreačný areál Milavy, ktorý sa nachádza v krásnom prostredí juhočeských rybníkov a lesov v okrese Strakonice Vám ponúka ubytovanie v zruboch alebo štvorlôžkových chatkách alebo môžete tiež využiť vyhradený priestor kempovací lúky pre umiestnenie Vášho stanu či karavanu. V prípade požiadavky na stravovanie Vám ponúkame služby našej reštaurácie, ...
Požičovňa lodí a raftov Vydrýsek - Otava. Ponúkame všetok vodácky komfort na rieke Otave, vrátane dopravy. Požičiavame plastové kanoe (2-3 osoby), nafukovacie rafty (6 osôb) a vodácke potreby. Ponúkame špeciálne zľavy pre školy a skautov. Možnosť prevozu bagáže. Ďalej ponúkame výučbu techniky jazdy na kanoe, kajaku a eskimáckych obratov.

Služby: -tandemové zoskoky -parašutistiský výcvik

Služby: -ubytovanie -stravovanie -tenisové kurty -futbalové ihrisko -volejbal, plážový volejbal, nohejbal -možnosť parkovania.