Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Športová činnosť vodáctvo, turistika - lyžiarska školavýučba - lyžovanie - snowboarding - osoby s postihnutím nevidiacich, hluchonemých, vozíčkarov - skikára, kvadru plegiky pre postihnutých - monoski - kárski

Rodinná farma, ubytovanie: -celoročná prevádzka -vlastné varenie -možnosť jazdy na koni v Jazdeckom športovom klube Kosova Hora.

Kurzy plávania pre deti i dospelých Kurzy plávania pre materské školy Cvičenie vo vode (aquaaerobic). Jarné sústredenie Letné sústredenie pri mori Zimné akcie (lyžovanie)

Združujeme a podporujeme deväť športových oddielov amatérskych športovcov. Prevádzkujeme a spravujeme tri športové areály – prenájom a športové podujatia. Športové oddiely: - tenis, golf, volejbal, plávanie, kolky, orientačný beh, horolezci, turistika, ragby.

Organizovanie: - detské rekreácie, letné a zimné tábory lyžiarske kurzy, prevádzka rekreačných areálov, školy v prírode, tematické pobyty, tanečná skupina, pobyty v Českej republike a Taliansku. Ubytovanie v Dvorskej Boude - horská chata

Golf Indoor Centrum Česká Třebová je športovisko pre tréning a výučbu golfu. Príďte si k nám zahrať golf a užiť si skvelú klubovú atmosféru. Nebudete ľutovať! Môžete využiť ponuky nášho baru s rozsiahlym výberom nápojov a kávy. Za zmienku stojí veľký výber Single Malt Whisky a najmä jej cena, ktorá je nepochybne bezkonkurenčná v celom regióne. ...

Schlikovský dvor - turistika, služby, ubytovanie - rybolov - zámok

Relaxačné a fitness štúdio: - tvarovanie postavy pomocou prístroja Vacushape - Body Roll - vibračný trenažér - elektrofrekvencia - na spevnenie pokožky, aktivácia svalstva - kryolipolýza pomocou kryoprístroja - fiveriders - cvičenie na prístroji - kardiozóna - elektrofrekvencia - na spevnenie pokožky, aktivácia svalstva.

Masérske, rekondičné a regeneračné služby. Cvičenie Jógy.

Občerstvenie Lyžiarsky areál Lyžiarska škola Požičovňa - lyže - snowboardy

Lanový park Veverák je v tesnej blízkosti Olomouca. Lanové park je neďaleko ZOO na Svätom Kopečku. Nájdete tu zábavu pre deti aj dospelých.

4* hotel v pokojnej vilovej zástavbe, tesne na hranici Prahy 6 ponúka ubytovanie v 27 nefajčiarskych, moderne vybavených, priestranných izbách. V cene sú už raňajky, WIFI a parkovanie. Do hotela je ľahký príchod od rýchlostnej komunikácie R 7 Brno-Praha-Chomutov. Vzdialenosť od Letiska V. Havla v Ruzyni je 5 km, k Pražskému hradu cca 10 minút. V ...

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti vodného aerobiku.

Minigolfové ihrisko: - organizovanie firemných turnajov - pernamentky pre firmy aj jednotlivcov - prenájom areálu.

Od minulého roka tu Mestská časť Praha 16 spoločne s Hlavným mestom Prahou ako investorom stavby budujú areál tzv. biotopu, prírodného kúpaliska. Podstata biotopu spočíva v biologickom spôsobe udržiavania čistej vody, bez chémie, za pôsobenia vodných rastlín a prírodných ekosystémov vo filtračných lagúnach. Prírodné kúpalisko, čisté kúpanie ...

Služby: - pripravíme super automoto deň na plný plyn - usporiadame pre vás preteky na snehu a ľade, na okruhu - autá, trénerov i okruhy máme k dispozícii.

Ponúkame prevádzku fitness centra s posilňovňou, bazénom, vírivkou, saunou, soláriom a masážami.

Predaj zľavnených vstupov na golfové ihrisko.

Kúpa tovaru za účelom jeho ďalšieho predaja a predaj Prenájom a požičiavanie vecí hnuteľných Sprostredkovateľská činnosť Poskytovanie telovýchovných služieb.

Pobočka. Škola, kurzy: - lyže, lyžiarska škola - snowboard, snowboardová škola. Prevádzkareň Areál sever: - Prevádzkareň je umiestnená v drevenom zrube oproti vchodu do reštaurácie Bí-Fí.