Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Plavecký bazén -kúpalisko -fitcentrum -sauna Zimný štadión Revolučná, 572 01 POLIČKA mobil: 605 246 743 tel. na ZS: 461 725 427

Lyžovanie: - vhodné pre rodiny s deťmi aj pre začiatočníkov. Vlek Poma Hradec - Zaviliší: - dĺžka 380 m, šírka svahu do 200 m. Možnosť parkovania priamo pod svahom Občerstvenie zaistené.

Areál požičovne lodí pod VÝKLOPNÍKOM. Požičovňa: - kajutové lode - motorové člny - rafty - kanoe Technická pamiatka VÝKLOPNÍK Organizovanie podujatí pre školy (exkurzie, školské výlety, prehliadky pamätníka, odborný výklad), firemné akcie, kultúrne podujatia.

Firma Horolezecké centrum Brno prevádzkuje tri lezecké centrá v Brne s celkovou plochou 4100 m2. Organizujeme kurzy lezenia pre začiatočníkov i pokročilých. Sme partnerským polygónom firmy SINGING ROCK na výučbu práce vo výškach a záchranu. Predávame lezecké vybavenie a vybavenie na prácu vo výškach a záchranu. Vykonávame rovízie OOP, školenia ...

Relaxačné centrum: - wellness klub - fínska sauna, hydromasážna vaňa, odpočiváreň - tenisové kurty - beach volejbalové kurty - ihrisko na petanque - bar pre návštevníkov relaxačného centra.

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti golfu -predaj golfového vybavenia

Outdoorové aktivity. Paintball. RPR ACTION HALL BRNO Kangoo Jumps KMX Tornado Flybar Skorpion Multi Terrain Nízke laná Paintball Paintballová strelnica RPR Paintball shop Ľudická 9 Brno

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti telesnej výchovy pre 1. stupeň základnej školy.

Internetový obchod - NORDIC WALKINGOVÉ palice Kurzy - NORDIC WALKING - inline kolieskové korčule - cyklokurzy - skákacie topánky - TRX (športový kurz) Kurzy - lyžovanie Výživové poradenstvo.

Pilates - cvičenie PRE tehotné Fyzioterapia - kineziotaping relaxačné masáže

Viacúčelové charitné zariadenie Háčko prevádzkuje oblastná charita v Červenom Kostelci. Vzdelávacie a voľnočasové centrum pre deti aj dospelých. Služby: -materské centrum -BIOTHERIK - suché uhličité kúpele -záujmové krúžky pre deti a mládež: -športový, dramatický, dievčenský klub, nemecký jazyk, scénický tanec, kalanetika, ...

Organizuje - letné, športové, dobrodružné a počítačové tábory - tábory s výučbou angličtiny a nemčiny - zabezpečovanie výmen do Nemecka

Služby: -ubytovanie -stravovanie -tenisové kurty -futbalové ihrisko -volejbal, plážový volejbal, nohejbal -možnosť parkovania.

Ponúka: -prechádzky na koňoch -víkendové pobyty -letné jazdecké tábory -ustajnenie koní -výcvik koní -tréning jazdcov -jazdecký oddiel.

Zoskupenie mladých ľudí: -pripravujú pre deti od 7-17 rokov: -letné tábory -víkendové výlety -lyžiarske tábory s výučbou lyžovania.

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti: judo

Prevádzkovanie: -bowling -reštaurácia -detský kútik. Tábory pri koniach. Detské rekreačné stredisko.

Centrum pre adrenalínové športy: - paintballové súťaže na vlastnom ihrisku aj v teréne - horolezectvo - potápanie - rybárčenie - požičovňa štvorkoliek.

TJ TESLA BRNO, športový areál: -bazén 25m -športová hala -sauna -gymnastická sála a ďalšie športové zariadenia.