Spojte športovú aktivitu s relaxáciou a navštívte welness centrá, ktoré poskytujú športové haly, telocvične a posilňovne, ale zároveň aj wellness procedúry, masáže, bowling, biliard a ďalšie aktivity, ktoré vám pomôžu si oddýchnuť a dobre sa pobaviť.

Športovo-relaxačné centrum U nás môžete stráviť voľný čas nielen pri raketových športoch, ale aj pri rôznych iných pohybových aktivitách, či už individuálnych alebo skupinových.

Skiareál Žacléř: -areál sa nachádza na najvýchodnejšom okraji Krkonôš. -svojimi vlekmi, zjazdovými traťami všetkých obtiažností a podmienkami na lyžovanie patria k veľmi dobrým lyžiarskym strediskám. -priestorné zjazdovky sú technicky vysnežované a denne upravované.

Lyžiarsky areál. Spoločnosť Arrakis, spol. s r.o. Vám ponúka príjemné ubytovanie v Krkonošiach, vrátane výbornej kuchyne, skvelé podmienky na lyžovanie a bowling vo svojich prevádzkach Zelený Mlyn a Národný dom v Žacléri av Doske Dole.

Športový areál Špičák. Lyžiarska škola. Požičovňa lyžiarskeho vybavenia. Skiservis. Telocvičňa. Ubytovanie v chatkách.

BSS Clubu Drahotuša: - Beach volejbal - Lekcia DietFitness - Squash - Tenis - Welness - ubytovanie v drevených chatkách - organizovanie firemných akcií, rautov.

Ponúkame, požičiavame, vykonávame servis potápačskej techniky. Robíme kurzy potápania.

Kočiarová doprava s r.o. ponúka romantické prechádzky prekrásnym mestom Mariánske Lázně a jeho blízkom okolí: - nezabudnuteľné zážitky pri jazde - vhodná príležitosť na vyznanie lásky či žiadosti o ruku. - vhodný darček k zlatej svadbe - turistická atrakcia a súčasne príležitosť na relaxáciu a odpočinku.

Organizujeme: - golfové turnaje a miniturnaje - cesty do zahraničia, - servis zahraničným návštevníkom na území SR - golfové kurzy a intenzívne golfové kurzy.

Združenie sa zaoberá predovšetkým výučbou sebaobrany a vedenia tréningov v oblasti fitness.

Cvičenie - pre deti i dospelých - zumba, bodystyling, step body, junior aerobic.

Poskytovanie telovýchovných a športových služieb v oblasti inštruktor fitness

Služby: -pre usporiadateľov športových akcií -časomerné služby -správa dát -usporiadateľský servis

Sprostredkovanie paintballovej zábavy,

Skiareál Lipno. Služby: - lyžiarska škola Požičovňa, servis: - lyže, lyží - snowboardov

Rekreačné stredisko Bonětice. Ubytovanie: - apartmány - chatky

Plavecký areál Primda - bazén s tromi dráhami. Ski areál Primda - lyžiarsky areál.

Športový klub so zameraním na squash.

Služby: - vyhliadkové lety balónom

Nebeské plavby v teplovzdušných balónoch.

Vyhliadkové jazdy v dobových vozidlách Ford T, najlepší spôsob ako nasať atmosféru Prahy a jej starobylých uličiek. Ponúkame niekoľko variantov vyhliadkových jázd historickým centrom Prahy, vyhliadky, z ktorých môžete vidieť celé mesto, alebo individuálne transfery priamo z vášho hotela. Na vašej ceste vás budú sprevádzať naši profesionálni ...