Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Technické služby: - upratovacie práce - údržba zelene - prevádzka verejného osvetlenia - nakladanie s odpadmi - údržba a opravy komunikácií - prevádzkovanie parkovacích plôch - zemné práce - stavebné práce - práca vysokozdvižnou plošinou - autodoprava - maliarstvo a natieračstvo - ostatné služby - letný štadión - prevádzkovanie ...

V motocentre v Bielku pri Chotěbore preto nájdete nielen predajňu nových motoriek, skútrov a štvorkoliek, ale aj bazár, servis, predajňu oblečenia, prilieb a príslušenstvo a bar s nealkoholickými nápojmi a pivom Bernard. Na jazdu na troch vlastných tratiach požičiavame štvorkolky.

Maloobchod, predaj: -jazdné bicykle -stavba kolies na mieru -lakovanie a repasovanie všetkých druhov rámov. Požičovňa bicyklov. Garančné prehliadky. Bazár bicyklov. Poradenstvo.

Ponúkame potreby pre nový adrenalínový šport - mountainboarding, mountainboard, all-terrain board, landkiting, longboarding aj pre vyznávačov snowboardingu a iných dosiek.

Predaj: - vybavenie pre zimné športy - lyže - snowboardy - in-line korčule - outdoorové potreby. Pobočka: - Žďár nad Sázavou, Palachova 2285/39 tel.: 566620260; 775317603.

Hoverboard je tu, príďte si k nám zalietať na bláznivej doske.