Máte radi pohyb a šport? Vyskúšajte si loptové hry, posilňovanie, plávanie, bicyklovanie, lyžovanie, korčuľovanie alebo beh. Na praktizovanie športov sú potrebné športové haly, bazény, ihriská, kluby, fitness centrá, športové kluby, posilňovne a telocvične

Paintball. Požičovňa: - lode - vodácke potreby - štvorkolky

Predaj, servis, e-shop - cestné bicykle cestné, crossové, trekkingové - cyklopríslušenstvo.

Inštruktor paraglidingu. Predaj - paraglidingové vybavenie vrátane príslušenstva.

Realizácia a údržba záhrad - projekcia záhrad - pravidelná údržba zelených plôch - prevzdušňovanie, výživa a odburiňovanie okrasných trávnikov - výsadby urastených alejových stromov - výrub a ošetrovanie stromov horolezeckou technikou - tvorba a inštalácia detských hracích prvkov v záhradách a obciach.

Prevádzkovanie prírodného kúpaliska. K dispozícii je tobogán, šmykľavka, kurty na tenis a volejbal či minigolf. Windsurfing. Kitesurfing. V areáli kúpaliska šatne, sprchy, občerstvenie. Vodné trampolíny.

Predaj, servis a opravy: -jazdné bicykle -horské, trekingové a cestné bicykle -detské, dámske, pánske bicykle -potreby pre cyklistiku -jazdné bicykle na splátky.

Fitness štúdio: -posiľovňa. Individuálny tréning s trénerom, tréningový plán. Vybavenie posilňovne značkovými posilňovacími strojmi. Zostavenie jedálnička. Odporúčania, poradenstvo zdravej výživy. Predaj nápojov. Masáže.

Výroba, predaj: -športové oblečenie -ponožky športové, klasické

ČESKÁ Asociácia shinkyokushinkai - oyamas karate, full contact karate, laická a profesijná sebaobrana pre verejnosť i profesijné skupiny,

Záhradnícka firma, realizácia - závlahové systémy - trávniky, záhrady - detské ihriská